5 x fashion zomer musthaves

zomer
Deze fashion zomer musthaves mogen niet ontbreken in jouw kledingkast! De zomer is echt mijn favoriete seizoen en het kan me niet warm genoeg zijn. Ook shop ik graag nieuwe items (voor elk seizoen trouwens), zo komt er elk jaar wel een nieuwe bikini of badpak bij, evenals shorts en topjes.

Badmode

Bij de zomer denk ik meteen aan warme dagen vertoeven aan het strand, lekker lui doen en een beetje relaxen. Dan kan een leuke bikini of een badpak natuurlijk niet ontbreken. Zelf ben ik niet overduidelijk team bikini of team badpak, ik wissel ze beiden graag af.

Jurk

Iets wat ik vroeger absoluut niet droeg, omdat ik me er niet comfortabel in voelde, en nu in de zomer niet meer zonder kan; een jurk! Heerlijk om een jurkje aan te hebben op een warme zomerdag en er waait een subtiel briesje wind langs je blote benen.

zomerjurk

Shorts

Nog zo iets waar ik vroeger niets van moest weten en nu een hele stapel van in de kast heb liggen: shorts. Mijn favoriet is de high waist shorts en is op ontzettend veel manieren te combineren. Zelf trek ik hem graag aan over een badpak, met t-shirt erin opgeplooid, met een blouse of zelfs een sweater erop. Op de website van OTTO heb ik laatst een aantal toffe shorts gekocht en ze zitten als gegoten.

Espadrilles

Espadrilles zijn de ideale zomerse schoenen die comfort en stijl met elkaar combineren. De klassieke espadrilles worden gemaakt uit canvas of katoen en zijn voorzien van een karakteristieke zool van touw. Dit alleen al geeft de schoen een heel zomerse touch, ideaal voor onder je strandjurk of onder je shorts.

fashion
Lees ook: Quarantaine fashion musthaves.

Accessoires

En natuurlijk kunnen de accessoires niet achterblijven. Accessoires die voor mij onmisbaar zijn is met stipt op 1 de zonnebril. Een zonnebril staat niet alleen erg leuk, je beschermt ook je ogen meteen tegen schadelijke uv-straling.

Daarnaast vind ik een hoed of pet een erg handige accessoire om de zon uit je gezicht te houden en je voorkomt ermee dat je hoofdhuid verbrandt.

Last but not least.. Een canvas tas om daar jouw portemonnee, mobiele telefoon en dergelijke in op te bergen. Canvas tassen zijn er met allerlei opdrukken, in diverse kleuren en staan ook nog eens erg leuk bij je outfit.

Welk fashion item is voor jou onmisbaar in de zomer?

14 gedachten over “5 x fashion zomer musthaves

  1. Ik ben al jaren op zoek naar goede sandalen. Die lijken me echt onmisbaar, omdat je er fijn mee kunt wandelen, maar je voeten niet helemaal ‘ingepakt’ zijn. Twee weken geleden bestelde ik sandalen bij Clarks. Helaas zijn ze nog niet binnen en zullen ze dat ook lang niet zijn. Erg jammer, want ik had me er enorm op verheugd die sandalen aan te trekken onder jurkjes en rokjes (die ik onmisbaar vind).

    1. Jammer dat de levering zo lang duurt. Ik zoek ook nog steeds sandaaltjes, maar ik heb tot nu toe nog niks gevonden wat bij mijn wensen past.

  2. een korte broek en open schoenen !! ik kan moeilijk op andere schoenen lopen dan mijn crocs en nikes en filas maar ik wil echt een paar zomer schoenen hebben dus ben nog zoekende 😉

  3. Iets wat ik vroeger absoluut niet droeg, omdat ik me er niet comfortabel in voelde, en nu in de zomer niet meer zonder kan; een jurk!

    Dat vond ik zo herkenbaar, ik droeg vroeger enkel broeken en nu draag ik nog heel zelden een broek. Het is zoveel vrijer in een jurk. Amai, nu klink ik wel heel hippie, bedacht ik me. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *