Hallmark x hamstercollectie Albert Heijn

Hallmark
Hallmark lanceert limited edition hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn. De iconische hamsters van Albert Heijn zijn al meer dan 20 jaar onlosmakelijk verbonden met de supermarkt. In samenwerking met Hallmark is het assortiment van hamster producten nu uitgebreid met unieke kaarten. De allereerste hamsterkaarten zijn vanaf 5 februari verkrijgbaar in de winkel.

Hamsterkaarten zijn echte collector’s items

Met het geven of sturen van een persoonlijk kaartje kun je iemand écht raken. In de hamstercollectie zijn kaarten te vinden voor allerlei momenten, zoals verjaardagen, felicitaties, bedankjes, beterschap, liefde en succes. Speciaal voor Valentijnsdag zijn er bovendien 3 unieke designs ontworpen om een geliefde of speciaal persoon mee te verrassen. De vrolijke ambassadeurs van Albert Heijn staan centraal op alle kaarten in deze exclusieve collectie. Zo zijn er hamsters met een bosje bloemen om iemand te bedanken of met een klavertje voor een extra beetje geluk.

Hamsterfans

De ontwerpen zijn net als de hamsters vrolijk, kleurrijk en een tikje humoristisch. “Het is een kunst om de karakteristieke uitstraling van de hamsters, die normaal gesproken altijd fotografisch afgebeeld worden, in een illustratie te vangen. Onze designer is daar erg goed in geslaagd” aldus Koch (CEO Hallmark). In de loop der jaren heeft Albert Heijn een schare trouwe ‘hamsterfans’ opgebouwd. De verwachting is dan ook dat de hamsterkaarten echte collector’s items worden.

Jan-Willem Koch (CEO bij Hallmark): “De jarenlange samenwerking tussen Hallmark en Albert Heijn wordt bekroond met deze prachtige customized collectie. We hebben een mooie manier gevonden om de vrolijke ambassadeurs van Albert Heijn tot hun recht te laten komen voor diverse verzendmomenten.”hamster kaarten

De hamstercollectie is vanaf 5 februari te koop voor € 0,99 per stuk en in een beperkte oplage verkrijgbaar in ruim 1100 Albert Heijn winkels. Op = op.

9 gedachten over “Hallmark x hamstercollectie Albert Heijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *