Essence LASH like a boss instant Lift & Curl Mascara


Laatst schreef ik al over de volume & length mascara van Essence en vandaag heb ik de Essence LASH like a boss instant lift & curl mascara. Helaas kon die vorige mascara mij niet bekoren en ging mijn zoektocht verder en aangezien ik dol ben op goeie budget finds wilde ik deze een kans geven.

De Essence LASH like a boss instant lift & curl mascara is een mascara in een intens zwarte kleur die jouw wimpers ongekend veel volume geeft. Door de zachte, gebogen fiber spoolie geeft deze mascara jouw wimpers een echte lift, met een indrukwekkende krul en dat in slechts één laagje! Door het liften van je wimpers, laat deze mascara je ogen meteen groter lijken.

 • intens zwarte kleur
 • geeft je wimpers ongekend veel volume
 • lift je wimpers
 • laat je ogen groter lijken
 • vegan
 • cruelty free


Gebogen fiber spoolie

Ingrediënten: Aqua (Water), Glyceryl Stearate, Synthetic Beeswax, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax), Stearic Acid, Glycerin, Palmitic Acid, Acrylates Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Butylene Glycol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Panthenol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Talc, Pvp, Cellulose, Kaolin, Isostearyl Sebacate, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Disodium Stearoyl Glutamate, Sodium Phosphate, Aluminum Hydroxide, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Ci 77007 (Ultramarines), Ci 77266 (Black 2) (Nano), Ci 77499 (Iron Oxides).

 • Breng de mascara aan vanaf de haarwortel en beweeg het borsteltje over je gehele wimper.
 • Houd het borsteltje verticaal om de kleinste wimpers van mascara te voorzien.

In een woord: wauw! Ik ben helemaal weg van de Essence LASH like a boss lift & curl mascara. Deze mascara zorgt voor volume, lengte en een open blik, doordat je wimpers mooi omhoog worden gelift. Dankzij het siliconen borsteltje worden de wimpers echt super goed gesepareerd. Onderstaande foto is van 1 laag van deze mascara, maar hij is ook prima op te bouwen voor nog meer effect. De mascara zorgt voor een heel natuurlijke look en feel & maakt je wimpers intens zwart.

Ik ben nu ook wel heel erg benieuwd naar de waterproof variant hiervan, lijkt me ideaal voor in de zomerperiode.


1 laagje LASH like a boss instant lift & curl mascara.

lash like a boss lift & curl
Hier een full face foto met de Essence Lash Like a Boss instant lift & curl mascara, met meerdere laagjes.

De mascara kost €3,95 en is onder andere te koop bij Kruidvat en Boozyshop.

Wat vind jij van het effect van deze mascara?

22 gedachten over “Essence LASH like a boss instant Lift & Curl Mascara

 1. Ik vind Essence een fijn merk en ban vaak tevreden, ik zie wat een mooi effect deze mascara geeft want je blik is heel open op de foto door het krullende effect van de wimpers.

 2. Oh!! Ik ben dol op dit merk. Morgen ga ik gelijk op zoek naar de waterproof. Ben niet meer zo van de make-up maar mascara geeft net iets extra’s aan het uiterlijk. Waterproof is handig voor mij als wandelaar.

 3. Ah fijn, tips voor een goede vegan mascara kan ik altijd gebruiken. Ik heb sinds kort eentje van de HEMA, waar ik positief door ben verrast. Geen klonten en smeert goed uit. Hij geeft niet zulke dikke wimpers, maar die heb ik gelukkig van mezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *