Hippe snuffelzakjes

snuffelzakjes
Kattenoppas Zwanenburg heeft een eigen lijn met snuffelzakjes, namelijk Hippe snuffelzakjes. Met vijf katten in huis is er natuurlijk nooit genoeg speelgoed, snoep en brokjes. Ik, of nou ja eigenlijk mijn 5 katten, mocht een kennismakingspakket uittesten en ik vertel je er hier meer over met bijgevoegde actiefoto’s.

Wat zijn snuffelzakjes?

Een snuffelzakje is een handgemaakt speelzakje voor de kat. Deze zijn gevuld met catnip (kattenkruid), valeriaan, matatabi of een combinatie hiervan. Catnip, valeriaan en matatabi zijn kruiden waar katten helemaal gek op zijn. Wij noemen het hier thuis ook wel ‘kattendrugs’, want ze gaan echt helemaal door het lint (in positieve zin) als ze hier iets van ruiken.

Uitpakken

Zoals ik al zei mocht ik een kennismakingspakket uitproberen en het pakket was de volgende dag al in huis. Ik maakte het pakket meteen open, zodat de katten er ook meteen mee konden spelen en bij het openen kwam de geur van valeriaan me al tegemoet.

Meteen maar de camera erbij gepakt, maar het fotograferen van de snuffelzakjes bleek een stuk lastiger dan gedacht. Ik kreeg de kans niet om foto’s te maken, want de snuffelzakjes werden (met het hersluitbare hoesje er nog om) al van de tafel gegrist en de katten stonden bovenop tafel (wat ze dus eigenlijk niet mogen).

Kennismakingspakket

In het pakket zaten 5 snuffelzakjes, twee grote en drie kleinere. De grote waren voorzien van lintjes en een met staart. De kleine zakjes waren gevuld met catnip, matatabi en valeriaan. De grote iss een gevuld met catnip en de andere is een combinatie van catnip & valeriaan.

Na het foto’s maken mochten en konden ze dan eindelijk ongestoord spelen en helemaal uit hun dak gaan met de zakjes. Ik zeg meer dan geslaagd, want ik kreeg de kans niet eens om ze fatsoenlijk te fotograferen of überhaupt uit te pakken.

Het is fijn dat deze zakjes te bestellen zijn in Nederland, want in de meeste dierenwinkels hier vind je ze niet (over de grens wel, daar kochten we ze voorheen wel eens namelijk).

Toen het baasje ’s avonds thuis kwam kon die meteen ruiken dat er een snuffelzakje met valeriaan tussen zat. Mensen met een kat en/of ervaring met valeriaan weten ongetwijfeld wat ik hiermee bedoel.

Hippe snuffelzakjes

Hippe snuffelzakjes verkoopt onder andere ook snuffelzakje van extra stevige stof (voor de fanatieke kat), allerlei soorten zakjes (met geluid, XXL), maar ook snuffelkussens, cadeauboxen, abonnement, kattenspeelgoed, vensterbankkussens, kleedjes, slaapkussens en zelfs voor de hond.

Je kunt Hippe snuffelzakjes volgen op Facebook.

Heb jij een kat en kende jij dit soort snuffelzakjes al?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

2 gedachten over “Hippe snuffelzakjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *