YOS bottle – waterfles & medicijndoos in één

YOS bottle
YOS bottle: waterfles en medicijndoos in één! Zoals de meesten wel weten ben ik chronisch ziek en neem ik dagelijks de nodige medicijnen en supplementen in. Echter vergat ik ook met regelmaat iets in te nemen of sloef het over, maar dat is dankzij de YOS bottle verleden tijd!

YOS bottle staat voor ‘Your Organized Supplements’ en is bedacht door Joop Opmeer. Hij kwam op het idee, omdat hij zijn eigen moeder dagelijks zag worstelen met het tijdig innemen van haar medicijnen of oversloeg omdat ze niet thuis was.

Dit is dus iets wat ik bij mezelf ook erg herken. Dan ben ik niet thuis en heb ik de nodige medicijnen niet bij de hand om ze in te nemen, of ik vergeet ze omdat ik niet zeker weet of ik ze al ingenomen heb. Daarnaast is voldoende water drinken hier altijd al een dingetje geweest. Daarom vind ik de YOS bottle zo’n uitkomst! En het is niet alleen geschikt voor je medicijnen, maar ook erg handig voor je supplementen. Zo heb je je medicijnen en/of supplementen en water handig bij elkaar.

De YOS bottle is verkrijgbaar in twee varianten: voor wekelijks en dagelijks gebruik. Daarnaast kun je kiezen uit vier toffe kleuren: camo green, bold blue, pretty pink & yummy yellow. Een fles kost €14,95 en is gemaakt van recyclebaar materiaal.

Er kan 375 ml water in de fles en op de achterkant van de fles vind je een handige maataanduiding, zodat je kunt zien hoeveel je hebt gedronken. De YOS bottle kan overigens gewoon in de vaatwasser, het is wel aan te raden om de pillendoos (indien nodig) gewoon met de hand af te wassen.

Voordelen YOS bottle

 • Je medicijnen en/of supplementen altijd en overal bij de hand
 • Click & go: je klikt snel en makkelijk je pillenhouder aan de waterfles vast via de magneet
 • Kan in de vaatwasser (tot 80 graden)
 • Maataanduiding op de achterkant
 • Keuze uit twee pillenhouders: wekelijks of dagelijks gebruik
 • Compact design
 • Verkrijgbaar in 4 toffe kleuren
 • Made in Holland (geen onnodige CO2 uitstoot)
 • Gemaakt van recyclebaar materiaal
 • Duurzaam

Zelf ben ik erg enthousiast over het gebruik van de YOS bottle! Vooral de pillenhouder voor dagelijks gebruik vind ik erg fijn. Ik slik momenteel meerdere medicijnen en supplementen per dag en het is fijn om meer overzicht te hebben op deze manier. Ik kan precies zien wat ik nog niet heb ingenomen en wat wel. Inmiddels staat de YOS bottle standaard naast me of gaat mee onderweg, zo heb ik altijd het nodige bij me.

Wat vind jij van de YOS bottle?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

19 gedachten over “YOS bottle – waterfles & medicijndoos in één

 1. Oh dit is handig seg, had ik nog niet eerder gezien. Denk dat veel mensen waaronder mezelf dit wel kunnen gebruiken

 2. Dat is wel handig, ik heb ook lange tijd veel medicatie moeten slikken. Maar hier heb je alles bij de hand: de pilletjes en het water om ze mee in te nemen. Goed gezien van die Joop Opmeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *