Bachbloesem mix


Van Bachbloesem mix van Greetje ontving ik voor onze kat Boemba een flesje speciaal op maat gemaakt ter ondersteuning. Boemba had een tijd geleden wat problemen met zijn blaas en de bachbloesems van Greetje kwamen precies op het juiste moment voorbij.

Boemba plaste sinds een tijdje op zijn kleedjes en in zijn mandje. Iets wat hij voorheen niet deed en van de een op de andere dag eigenlijk ging doen. We vingen wat urine op en gingen ermee naar de dierenarts ter controle (laat altijd eerst een medische oorzaak uitsluiten). Er zat wat bloed in zijn urine en ze dachten aan een blaasontsteking. Boemba kreeg pijnstilling en antibiotica mee tegen de blaasontsteking en na ongeveer 2 weken zouden we opnieuw urine inleveren ter controle. Zo gezegd zo gedaan, maar helaas was er geen verbetering te zien in de urine. Om gekke dingen uit te sluiten werden we doorverwezen naar een dierenarts die gespecialiseerd was in echografie.


Echo van Boemba z’n blaas aan huis.

Helaas pindakaas voor Boemba bleek hij blaasstenen te hebben, wat inhield dat hij geopereerd moest worden. Iets waar we allebei erg tegenop zagen in verband met zijn leeftijd en hartruisje. Hij werd geopereerd en bleek calciumoxalaatstenen te hebben wat zorgde voor pijn en irritatie in zijn blaasje. De operatie is gelukkig helemaal goed gegaan, maar hij bleef wat last houden van zijn blaas en hij bleef de eerste paar weken ongelukjes houden met het plassen.

Toevallig kwam tegelijkertijd dat dit alles zich afspeelde met Boemba de bachbloesem mix van Greetje op ons pad. Greetje maakt bachbloesem mixen speciaal op maat, ongeacht de leeftijd, ras en activiteit van jouw kat. Het wordt voornamelijk gebruikt bij angst, agressie, allergie, plassen in huis, wennen aan (nieuwe) huisgenootjes en stress bij katten.

bachbloesem

We kregen een op maat gemaakt flesje bachbloesem mix speciaal voor Boemba ter ondersteuning van het plasprobleem. Omdat ieder dier uniek is en elke situatie anders, worden de mixen speciaal op maat gemaakt. Bachbloesems zijn een natuurlijk steuntje in de rug om stress te verminderen, zodat je kat zicht beter op zijn gemakt voelt.

Na een week of 2 merkten we langzaam verschil. Eerst heel af en toe nog een ongelukje in een mandje of op een kleedje en daarna helemaal niet meer. Ik ben echt aangenaam verrast van de werking en had er eerlijk gezegd niet heel veel van verwacht. Ik ging er ook heel nuchter in onder het mom; baat het niet dan schaadt het niet.

Naast katten zijn er ook bachbloesem mixen speciaal voor baby’s, kinderen, jongeren, volwassenen, honden en paarden.

Kende jij bachbloesem al?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

14 gedachten over “Bachbloesem mix

  1. Mijn hond heeft ook lastvan blaasstenen. Sinds we over zijn gegaan op andere voeding heeft hij er geen last meer van.

    1. Helaas waren de blaasstenen zo heftig dat ander voer alleen het niet zou oplossen. Inmiddels zit Boemba op speciaal voer tegen blaasstenen.

  2. jazeker ken ik bach bloesem, maar ik wist niet dat het ookvoor dieren was. wat fijn dat je kat er baat bij heeft.

  3. Ik kende Bachbloesem al, maar dan voor volwassenen. Wat fijn dat het Boemba heeft geholpen. Naar van de operatie trouwens, maar fantastisch dat het allemaal kan. Zo kun je een lief familielid en huisdiertje een beter leven geven. Los van de operatie geloof ik zeker ook in de werking van Bachbloesem en dat blijkt ook maar weer bij jullie Boemba.

  4. Ik heb er zelf nog niet van gehoord, maar sla het nu wel even op. Onze kat heeft gelukkig nergens last van, maar je weet natuurlijk nooit of dat in de toekomst verandert en dan kan zo’n middel best uitkomst brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *