Quarantaine fashion musthaves

quarantaine
Deze fashion items zijn stuk voor stuk echte musthaves tijdens de quarantaine! Als chronisch zieke leef ik eigenlijk altijd in een soort van quarantaine. Daardoor kan ik jou als geen ander vertellen welke fashion items nou echt niet mogen ontbreken in jouw kledingkast tijdens deze quarantaine!

Loungewear

Lekker en comfortabel zittende loungewear is erg belangrijk, helemaal als je team ‘pyjama’s all day’ bent. Niets zo vervelend als je op Netflix je favoriete serie aan het bingewatchen bent en de outfit die je draagt zit niet lekker. Geheid dat je de helft van wat je aan het kijken was niet meer mee krijgt. kortom: zorg ervoor dat je comfortabele en goed passende loungewear hebt. Maak het helemaal af met cozy sokken of sloffen!

Sportkleding

Ben jij meer het actieve type en heb je thuis door de quarantaine nu eindelijk eens tijd voor die workout of yoga sessies? Dan kan een goed passend setje sportkleding niet ontbreken! Zelf doe ik met regelmaat Just Dance hier in huis en dan is een sportlegging geen overbodige luxe.

Bikini

Of badpak natuurlijk, net wat jij het liefste draagt. Met dat prachtige weer van de laatste tijd is het heerlijk en prima vertoeven in je achtertuin of op je balkon. Bikini of badpak aan, jezelf goed insmeren met de juiste factor zonnebescherming, boek + drinken erbij en genieten maar! Ik vond bij LASCANA een super leuk badpak! Mocht je nog op zoek zijn naar een goede bruinversneller, dan is de tinted jelly van Lancaster echt een aanrader.

Lingerie

Elke vrouw verdient een mooie set lingerie waar ze zich op en top vrouw in voelt en het gevoel heeft dat ze de hele wereld aan kan. Misschien draag je juist nu je zoveel thuis bent helemaal geen bh meer, maar jezelf (en je partner) verwennen met een mooi nieuw setje lingerie is altijd een goed idee. Nu je continu op je partners lip zit is een nieuw lingerie setje misschien wel extra leuk om het spannend te houden!

Wat is jouw ultieme quarantaine fashion musthave?

9 gedachten over “Quarantaine fashion musthaves

  1. Mijn quarantaine must-have is denk ik wel een outfit die heel lekker zit maar er toch fab uit ziet! Ik heb een aantal items waar ik dan ook mega blij mee ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *