Lancaster sun beauty – tan deepener tinted jelly

Lancaster tinted jelly
Een aantal weken geleden, toen we nog zomerse temperaturen hadden, bestelde ik de sun beauty tan deepener tinted jelly van Lancaster. De getinte gel zorgt voor een snellere en mooie egale goudbruine teint, en ondertussen houdt het je huid zacht & soepel. Wat wil je nog meer?

Lancaster tan deepener

De tinted jelly van Lancaster zit in een grote ronde oranje pot met blauwe en witte opdruk. De pot heeft een inhoud van 200 ml, maar je hebt relatief weinig product nodig, dus deze gaat wel even mee.

De tinted jelly ziet eruit als appelstroop en heeft een heerlijke lichtzoete geur. Bij het ruiken van deze geur krijg ik meteen zin in een strandvakantie. Het doet me denken aan een zonnige dag.

Je hebt relatief weinig product nodig, je wrijft het product in je handen warm tot een soort olie/smeerbaar goedje.

Na het aanbrengen krijgt je huid een subtiel tintje en krijgt een gezonde glans. Wat ik wel een groot nadeel vindt is dat het wel plakkerig/vet blijft op de huid. Ook vlekt het in lichte/witte kleding, dus daar moet je even goed mee oppassen!

Ik word helaas niet zo snel bruin. Met de tinted jelly van Lancaster ben ik een aantal weken geleden lekker goudbruin bijgekleurd en het is momenteel nog steeds bruin. Normaliter trekt het heel snel weg bij mij, maar nu is de bruine tint nog steeds heel goed te zien.

Lancaster sun beauty

Deze variant is zonder spf, maar hij is ook verkrijgbaar met spf 6 en spf 30.

Lancaster maakt gebruik van het tan activator complex. Een complex wat ervoor zorgt dat je sneller en mooier bruin wordt. Er zitten ingrediënten in die de melanine aanmaak stimuleren, de zonneschade beperkt, kalmerend en verzachtend werkt voor de huid.

Ingrediënten: Petrolatum, Diethylhexyl Adipate, Propylene Glycol, Panthenol, Alpha-Isomethyl Ionone, BHT, Cera Microcristallina/Microcrystalline wax/cire Hydroxycitronellal, Linalool, Paraffin, Parfum/Fragrance, D&C Green #6 (CI 61565), D&C Red #17 (CI 26100), D&C Yellow #11 (CI 47000).

Mocht je nog naar een zonnig oord gaan deze herfst- of wintervakantie, dan is de tinted jelly van Lancaster een aanrader. Je koopt hem onder andere bij Bol.com voor €30,95 (ik kocht hem in de aanbieding voor €26,25).

Kende jij dit fijne product van Lancaster al?

14 gedachten over “Lancaster sun beauty – tan deepener tinted jelly

  1. Vroeger gebruikte ik het product van dit merk vooral als er cadeautje erbij dan koop ik ze graag 😀 maar nu gebruik ik andere merk met budget prijs. Ik vind ze prijzig

  2. Vroeger wilde ik altijd Lancaster producten, maar kon ik het niet betalen. Nu ben ik in de luxe positie dat ik een aantal (hele goede) zelfbruiners heb mogen proberen / ontvangen. En die bevielen en bevallen heel goed. Zoals Tan-Luxe en Oolaboo. Ook high end merken overigens. Wel heel fijn. Die geven – bij mij in ieder geval – niet af. Maar het is dan ook geen jelly.

  3. Is dit alleen voor je gezicht of je hele lichaam? Ik denk het laatste? Of lees ik er ergens overheen….. in elk geval ik heb mijn ultieme zelfbruiner al gevonden! Ook voor mijn gezicht heb ik wat, maar daar wordt je niet superbruin van. Als dit ook voor je gezicht is zou ik wel erg nieuwsgierig zijn 🙂

    1. Een voor foto heb ik niet, een na eventueel wel. Mijn huid is namelijk nog steeds mooi bruin gekleurd. Ik heb het product eerst bij iemand anders geprobeerd, vandaar dat er geen voor foto is. Gaat er voorlopig ook niet komen met dit weer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *