L’Oréal Paris color riche ultra matte Free the Nudes lipsticks – No Lies & No Hesitation

L'Oréal Paris Color riche ultra matteDe Free the Nudes lipstick collectie laat zien dat er een nude lipstick is voor iedereen. Daarnaast voelen de lipsticks comfortabel aan en ben je verzekerd van prachtig gekleurde lippen met een ultra matte finish!

De Free the Nudes lipstick collectie bestaat in totaal uit 12 verschillende kleuren. Ze zitten in een matte huls met lichtroze, vintage roze en gouden accenten.

Niet alleen de verpakking vind ik ontzettend mooi, ook de kleuren uit deze ultra matte collectie zijn allemaal even prachtig!

No Lies

No Lies is een mooie oudroze kleur lipstick, brengt fijn aan op de lippen en blijft ook nog eens lange tijd goed zitten. Deze kleur lipstick vind ik zo mooi, dat hij zelfs mijn favoriet Twig van MAC heeft verslagen.

No Hesitation

No Hesitation is minder roze van kleur dan No Lies en neigt wat meer richting nude. De lipstick brengt fijn en soepel aan, ondanks dat het een lipstick met matte finish is.

Swatches

Links: No Lies & rechts: No Hesitation.

Beide lipsticks drogen goed matte op, zoals je hierboven ziet. Op de Swatch foto’s hieronder lijken ze minder matte, doordat de foto’s zijn gemaakt met flits.

No Lies (met flits).

No Hesitation (met flits).

No Lies & No Hesitation (bovenstaande foto’s zijn gemaakt met mijn telefoon).

De lipsticks kosten €14,99 per stuk bij de Kruidvat, maar ik zag ze zojuist bij Bol.com voor slechts €8,99 per stuk. Scheelt je 40%!

11 gedachten aan “L’Oréal Paris color riche ultra matte Free the Nudes lipsticks – No Lies & No Hesitation”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.