Mijn MAC lipsticks – Nudes

MAC lipsticks nudesHet leek me leuk om mijn MAC lipsticks te laten zien, in dit geval de nude kleuren. Nudes en roze tinten worden door mij het meest gedragen, af en toe een felle kleur, maar dat moet dan wel bij mijn outfit en de gelegenheid passen.

De nudes van MAC zijn echt mijn favoriete kleuren, omdat ze draagbaar zijn, goed gepigmenteerd en een goede stay hebben. Het is geen blogpost met heel veel tekst, maar meer om de verschillende kleuren nudes te laten zien en op deze manier anderen te helpen bij hun aankoop.

MAC nudesVan links naar rechts: Mehr / Faux / Please me / Brave / Twig / Fast play / Whirl / Half ’n half / Hey, frenchie! / Barbiestyle / Set to sizzle.

Mehr (matte) / Faux (satin) / Please me (matte) / Brave (satin).

Twig (satin) / Fast play (amplified) / Whirl (matte) / Half ’n half (amplified).

Hey, frenchie! (Love Me lipstick/satin) / Barbiestyle (matte/LE) / Set to sizzle (lustre/LE).

Mehr (matte) / Faux (satin) / Please me (matte) / Brave (satin) / Twig (satin) / Fast play (amplified).

Whirl (matte) / Half ’n half (amplified) / Hey, frenchie! (Love Me lipstick/satin) / Barbiestyle (matte/LE) / Set to sizzle (lustre/LE).

Van links naar rechts: Mehr / Faux / Please me / Brave / Twig / Fast play / Whirl / Half ’n half / Hey, frenchie! / Barbiestyle / Set to sizzle.

nudes

Mijn favoriete kleuren MAC lipsticks hieruit zijn op het moment Twig, Fast play en Hey, frenchie! Van Twig maakte ik er al eens 2 helemaal op, dit is namelijk mijn derde Twig lipstick.

Wat is jouw favoriete kleur MAC lipstick?

18 gedachten aan “Mijn MAC lipsticks – Nudes”

  1. Mooie kleuren! Ik ben altijd een rode lipstick in huis en sinds een jaar ook een donkerpaarse. Ik zou het zelf nooit hebben uitgezocht, maar ik liet me adviseren en hij stond verrassend goed!

  2. Wauw, wat heb jij veel lipstick.. haha, ik heb er geen enkele. Ik vind deze kleuren wel heel mooi, vooral de lichtere. Dat zijn de kleuren die ik zelf ook wel zou kopen. Misschien moet ik daar eens werk van maken. 😉

  3. Mooie collectie! ik draag de laatste tijd eigenlijk geen lipsticks meer, zonde eigenlijk want heb er best wel wat die erg prijzig waren zoals MAC, YSL enzo

  4. Een collectie om jaloers op te zijn :-D. Mac heeft fantastische kleuren vind ik en de nudes zijn ook mijn favorieten. Het meest draagbaar en ze geven je lippen een natuurlijke en mooie look.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.