L’Oréal Paris color riche ultra matte Free the Nudes lipsticks – No Lies & No Hesitation

L'Oréal Paris Color riche ultra matte
De Free the Nudes lipstick collectie laat zien dat er een nude lipstick is voor iedereen. Daarnaast voelen de lipsticks comfortabel aan en ben je verzekerd van prachtig gekleurde lippen met een ultra matte finish!

De Free the Nudes lipstick collectie bestaat in totaal uit 12 verschillende kleuren. Ze zitten in een matte huls met lichtroze, vintage roze en gouden accenten. Alleen al om de prachtige huls zou ik ze gekocht hebben.

Niet alleen de verpakking vind ik ontzettend mooi, ook de kleuren uit deze ultra matte collectie zijn allemaal even prachtig!


No Lies

No Lies is een mooie oudroze kleur lipstick, brengt fijn aan op de lippen en blijft ook nog eens lange tijd goed zitten. Deze kleur lipstick vind ik zo mooi, dat hij zelfs mijn favoriet Twig van MAC heeft verslagen momenteel.

No Hesitation

No Hesitation is minder roze van kleur dan No Lies en neigt wat meer richting een nude tint. De lipstick brengt fijn en soepel aan, ondanks dat het een lipstick met matte finish is.

Swatches


Links: No Lies & rechts: No Hesitation.

Beide lipsticks drogen goed matte op, zoals je hierboven ziet. Op de Swatch foto’s hieronder lijken ze minder matte, doordat de foto’s zijn gemaakt met flits.


No Lies (met flits).


No Hesitation (met flits).


No Lies & No Hesitation (bovenstaande foto’s zijn gemaakt met mijn telefoon).

free the nudes
De lipsticks kosten €14,99 per stuk bij de Kruidvat, maar ik zag ze zojuist bij Bol.com voor slechts €12,95 per stuk. Scheelt je toch iets.

Welke Free the Nudes lipstick vind jij het mooist?

11 gedachten over “L’Oréal Paris color riche ultra matte Free the Nudes lipsticks – No Lies & No Hesitation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *