L’Oréal Paris Elvive verzorgend masker

maskerHet verzorgende masker van L’Oréal Paris Elvive is verrijkt met argan olie wat zorgt voor een diepe en intensieve verzorging speciaal voor weerbarstig en droog haar.

Dit masker kwam ik een hele tijd terug al eens tegen bij de Action en sindsdien heb ik al 3 potten ervan opgemaakt. Hoog tijd dus om dit fijne haarmasker eens te reviewen, want als het niks was was ik niet al aan mijn vierde pot begonnen.

Het masker zit in een oranje pot met gele deksel (300 ml) en is een verzorgend masker speciaal voor weerbarstig en droog haar. Niet een heel bijzondere verpakking, maar het haarmasker ruikt wel heel erg lekker!

Gebruik: breng aan op nat haar en verdeel gelijkmatig over de lengtes van het haar tot aan de punten. Laat 2-3 minuten inwerken en spoel het daarna grondig uit.

Ingrediënten: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Amodimethicone, Cetyl Esters, Potato Starch Modified, Isopropyl Alcohol, Cocos Nucifeira Oil/Coconut Oil, Phenoxyethanol, Argania Spinosa Kernel Oil, Trideceth-6, Chlorhexidine Dihydrochloride, Dilauryl Thiodipropionate, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Cetrimonium Chloride, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Parfum/Fragrance.

Het verzorgende haarmasker is verrijkt met argan olie wat zorgt voor een diepe en intense verzorging.

haar masker

Ik heb van mezelf geen onhandelbaar haar en volg ook geen speciale routines of methodes ervoor. Mijn haarverzorging: ik maak graag gebruik van de shampoo bars van The HappySoaps. Mijn haren was ik om de dag en ik wissel haarmaskers af met een conditioner. Van nature heb ik vrij dun haar met een slag erin.

Het masker doet wat het moet doen. Het maakt mijn haren zacht (gebruik het alleen in de punten en haarlengten van mijn haar, nooit bij de aanzet) en glanzend. Ik vind hem ook nog eens erg lekker ruiken (ruik je dag erna nog) en hij is te koop bij de Action voor een paar euro (zal niet meer dan €3 zijn).

Wat is jouw favoriete haarmasker?

4 gedachten aan “L’Oréal Paris Elvive verzorgend masker”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.