Louis Widmer – Skin Appeal Skinbiom Boost (voedingssupplement)

skinbiom boost
Een onzuivere, vette en gemengde huid aanpakken was nog nooit zo eenvoudig. Met de Louis Widmer skinbiom boost help je de huid van binnenuit. De intensieve kuur is ideaal voor de onzuivere en vette huid en versterkt de werking van de huidverzorgingslijn Skin Appeal. Van Louis Widmer mocht ik de Skin Appeal Skinbiom Boost een maand uitproberen.

Louis Widmer Skin Appeal Skinbiom Boost is een probiotisch voedingssupplement wat je makkelijk zonder water kunt innemen. Wat het ook erg makkelijk maakt om het mee te nemen. Het garandeert een zuivere huid van binnenuit. Bij voorkeur gebruik je de intensieve kuur 2 maanden lang iedere dag (1 zakje).

De doeltreffende formule met melkzuurbacteriën (enterococcus faecium SF68®) en niacine1 (vitamine B3 – draagt bij tot de instandhouding van een normale huid + regelt de talgproductie en stimuleert het celmetabolisme) zorgt voor een evenwichtig microbioom van de huid en verbetert de huidstructuur. De huid barrière en het immuunsysteem worden versterkt. De eerste resultaten zijn al na een maand en ook langdurig zichtbaar.

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature aanwezig zijn op het huidoppervlak. Het microbioom is de natuurlijke beschermlaag van de huid. Het bevat goede bacteriën die ziekten en ongewenste kiemen (die irritaties veroorzaken) helpen bestrijden. Probiotica kunnen de werking van goede bacteriën in de huid ondersteunen en het evenwicht van het microbioom van de huid helpen herstellen. Een gezonde huid heeft een grote verscheidenheid aan micro-organismen nodig.


Bron afbeelding: Louis Widmer.

Darmen-hersenen-huid

10 gedachten over “Louis Widmer – Skin Appeal Skinbiom Boost (voedingssupplement)

  1. Wat fijn dat je zo positief bent!! Ik heb van dit merk ooit de baby producten uitgeprobeerd, maar dat was helaas geen succes.

    1. Dat durf ik je niet met 100% zekerheid te zeggen, maar het is een probiotisch voedingssupplement en ik denk in dat geval: baat het niet dan schaadt het niet.

  2. Je ziet wel een heel duidelijk verschil na een maandje joh. Je huid ziet er een stuk frisser en stralender uit. Ik heb weleens een dagcreme van Louis Widmer gebruikt en die beviel ook erg goed, dus misschien moet ik het toch maar eens gaan proberen.

    1. Ja mooi hoe duidelijk het verschil te zien is 🙂 Ik heb onder andere ook een dagcrème van Louis Widmer, spf en de acné care crème (lifesaver!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *