Behind Jouvence #46 | Huisarts, verjaardag Wessel & pizzarette


& toen zaten we alweer in november, wat gaat de tijd ontzettend snel! In deze Behind Jouvence; langs de huisarts voor mijn oorpijn, winactie gewonnen, op visite in Hoorn, poetsen bij oma, Wessel jarig, naar Intratuin Duiven voor kerstspullen, boodschappen doen in Duitsland, naar de dierenarts & pizzarette.

Alle andere Behind Jouvence vind je hier.


Ik heb al een tijd last van mijn oren, dat is sinds de oorontsteking vorig jaar december eigenlijk nooit meer geweest zoals het was. Inmiddels werd ik zo gek van de jeuk dat ik langs de huisarts ging. Ik heb oordruppels en hormoonzalf gekregen voor 2 weken. Inmiddels gaat het iets beter.

Ik maakte een simpele salade met feta.


Ik voel me nog niet op & top fit en het slechte weer zorgt ervoor dat ik momenteel veel pijn heb in mijn lijf (fibromyalgie).

Olijfzeep gekregen van mijn zusje uit Griekenand – Corfu met leuke magneetjes.


Mijn moeder had dit knuffeltje voor mij gewonnen op de kermis & ze bracht een zakje pure chocolade pepernoten mee. πŸ˜‹


Ik deed mezelf een rozenplantje cadeau, helaas heeft de plant het niet overleefd. Het is hier binnen in huis waarschijnlijk te warm.

Mijn Prozis bestelling kwam binnen! Met de code HAPPYFITLIFE krijg je 10% korting op je bestelling.


Op visite bij het zusje van Wessel in Hoorn – dit is Poes.

Ik bakte weer eens een chocolade bananenbrood.


Wessel z’n Omoda bestelling kwam binnen (HUB schoenen, G-Star shirt en Calvin Klein trui) en Boemba was maar wat blij met de doos.

’s Avonds lekker onder een dekentje op de bank.


Een aantal nieuwe lakjes van Pink Gellac.

& mijn haar lijkt de laatste tijd ineens een stuk langer!


Naar de verjaardag van opa.

Van mijn zusje kreeg ik deze gold foaming shower gel van de nieuwe Rituals limited edition.

behind jouvence
Hoedje voor Boemba 😸

1 x per week koken en eten wij mee bij de opa van Wessel sinds het overlijden van oma.


Op Instagram had ik de dierendag winactie van Petsplacenl gewonnen. Een leuk knuffeltje en een fluffy mand voor de jongens. Boemba heeft de fluffy mand uiteraard meteen ingebost.


The Body Shop adventskalender kwam binnen.

Nu het weer koud en slecht weer is kijken we ook weer meer tv. Op Netflix keken we The Lost City.


Bij mijn oma poetsen (1 x in de zoveel tijd een grote schoonmaak: gordijnen, tuin, badkamer, keuken, etc.). ’s Avonds eten we dan gezellig met z’n allen van de Chinees. πŸ˜‹


De Albert Heijn kat vond het ook wat te koud buiten en was lekker binnen voor de warme blazers gaan liggen.

Met opa eten gehaald bij de Turk – dΓΆner kapsalon.


Nu het weer kouder wordt kruipen de katjes ook weer lekker tegen elkaar aan in de mandjes.

Warme chocolademelk met slagroom en spekjes.


Veel hoofdpijn ook weer de laatste tijd, dus een paar roze rakkers erin.

Mama had hutspot gemaakt en had voor mij wat bewaard in een bakje (doet ze ook altijd met hachee, boerenkool, soep & andijvie stamppot).


Samen naar de wc is veel leuker, aldus de katten.

De hoezen van de kussens op de bank omgewisseld naar een ander patroontje.


Wessel werd 31 en dus werd er taart besteld & versierd in huis. Kaylo vind de ballonnen maar niks.


Hij kreeg van mij Hogwarts Legacy voor de PlayStation cadeau en kaartjes voor AndrΓ© Rieu op het Vrijthof (juli 2024), maar dat duurt nog even.

Van mijn moeder kreeg ik deze prachtige bos rozen.


Naar de kerstshow van Intratuin Duiven om wat kerstspullen te scoren. We hebben gevonden wat we nodig hadden + iets meer..


Mijn koffiekopjes van Bitz – Accessoireloods kwamen binnen 😍 & het nieuwe receptenboek van Aviko.


Samen The Nun 2 gekeken.


Boodschappen gedaan in Duitsland. We gaan altijd naar Das Futterhaus, Rewe en de DM.


Vrijdag avond pizzarette bij opa thuis met Wessel zijn vader en stiefmoeder voor zijn verjaardag.

Zaterdagochtend even wat urine van Boemba inleveren bij de dierenarts voor de zekerheid, de concentratie urine is wat aan de lage kant, dus volgende week even opnieuw urine checken.


Zaterdagmiddag en avond komen Wessel zijn moeder, zusje + vriend op visite en hebben we hapjes als avondeten.

Mickey heeft het nieuwe speeltje alweer gesloopt.

Tot de volgende Behind Jouvence!

19 gedachten over “Behind Jouvence #46 | Huisarts, verjaardag Wessel & pizzarette

 1. Oorpijn en jeuk is verschrikkelijk. Ik heb een soort van drukspuit gekocht, wel tegen oorsmeer, wat ervoor zorgt dat ik niet meer last heb van oorpijn.

 2. Nog gefeliciteerd met Wessel!
  Wat lief hoe jullie voor jullie opa en oma zorgen, en gezellig mee eten.
  Jij bent best actief, zoveel leuke dingen doen jullie… lukt dat wel met je fybrio? Als je tips hebt hoor ik het graag!
  Heerlijke kattenfoto’s en gefeliciteerd met je prijs! Volgens mij heb ik ook een keer meegedaan, maar niks gewonnen. Ik denk dat ik wat vaker mee moet gaan doen, kattenprijzen zijn zeker welkom hier!

  1. Dankjewel! 😘 Dit is een overzicht van een maand en ik probeer zoveel mogelijk gedoseerd te doen, dus niet 2 of 3 dingen op één dag, want dat trek ik niet, dat kost mij teveel energie. Ik heb mijn leefstijl omgegooid en dat heeft mij heel veel gebracht (zodanig dat ik zelfs de 4Daagse 4×40 km al 2 x heb gelopen, iets wat ik 5 jaar geleden nooit voor ogen hield). Ik help o.a. nu andere vrouwen met hun leefstijl: https://www.instagram.com/happyfitlifenl/ Mindset doet ontzettend veel en is zΓ³ krachtig! Ik heb mijn voeding, mindset en beweging (stapsgewijs) aangepast.

 3. Oei, oorpijn kan heel vervelend zijn. Wat lief dat je bij oma schoonmaakt en dan ook gelijk mee-eet. Wel zo gezellig ook. Nog gefeliciteerd.
  En als laatste, fibromyalgie is heel vervelend inderdaad, zeker wanneer het dan ineens koud wordt. Sterkte.

  1. Ik vind het ook niet erg om schoon te maken en zij kan dat allemaal niet meer, dus samen met mijn zusje & ouders houden we daar dan grote schoonmaak (keuken, badkamer, ramen wassen, de tuin, etc.).

 4. de tijd gaat zeker snel, voor je het weet staat de kerstboom er alweer!

  en die jeuk aan je oor, dat heb ik ook! gek word ik ervan. heb het echt al jaren. Ben naar de huisarts geweest en kreeg ook druppels. dat hielp, maar tijdelijk helaas. nu is het weer hetzelfde. zo ontzettend irritant, vreselijk. hopelijk helpt het jou wel.

  1. Nou, inderdaad! πŸŽ„ Ik heb het nu ook al ruim een jaar, tot nu toe helpt alles telkens maar tijdelijk helaas πŸ™ Krab het soms tot wondjes toe kapot.

 5. Wat een leuke blik achter de schermen en wat heb je veel ondernomen. Pizzarette is altijd een goed idee en ook die stamppot gaat er wel in. Mijn moeder bewaard ook altijd wat voor me met bepaalde gerechten (zuurkool gaat er altijd in hier!). Ik ben jaloers op de chocolade pepernoten.. ik zit helaas momenteel aan de andere kant van de wereld, dus die gaan dit jaar jammer genoeg aan me voorbij.

  1. Oh, ja dan moet je de chocolade pepernoten helaas missen πŸ™ Maar jij hebt daar ongetwijfeld weer dingen die ze hier niet hebben πŸ˜‰

 6. De tijd vliegt inderdaad…
  Hopelijk gaat het snel beter met je oren. Het moet frusterend zijn dat het al zo lang duurt.
  Wat lief van je om je grootouders zo te helpen!

 7. Ik vind zo’n overzicht toch zo ontzettend leuk om te lezen altijd bij je! Hopelijk gaat het iets beter nu met je oren? Oorpijn en jeuk is echt zo ruk. Sinds oktober is heb ik ook weer last van pijn en jeuk in mijn oren en mijn keel en longen (astma). De zomer is wel echt beter voor onze lijven hΓ¨!? De foto’s van je katten zijn zo zoet, leuk dat je gewonnen had bij Pets Place. En gefeliciteerd met Wessel, wat een supertof cadeau heb je hem gegeven. Ik wil daar ook nog een keertje naartoe!

  1. De oren gaan elke keer op en af. Ja, doe mij inderdaad maar de zomer πŸ˜€ Ja, wij wilden al een tijd heel graag naar AndrΓ© Rieu op het Vrijthof, maar die kaartjes zijn zo snel weg telkens & ook niet perse heel goedkoop als je vooraan wilt zitten, maar het is gelukt! πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *