Love Beauty and Planet wholesome protection tandpasta – Rose & aloë vera

wholesome protection tandpasta
Love Beauty and Planet wholesome protection tandpasta met roos & aloë vera voor een volledige verzorging en bescherming van tanden & tandvlees. De tandpasta kan dagelijks worden gebruikt om je tanden te versterken en een natuurlijk schitterende glimlach te bezorgen.

Love Beauty and Planet gelooft dat elke kleine handeling zorgt voor een mooiere planeet. Daarom is de wholesome protection tandpasta met rozen en aloë vera liefdevol gemaakt met een 94% biologisch afbreekbare formule.

Met de subtiele en delicate geur van Bulgaarse rozen, verzorgt deze tandpasta met aloë vera je mond, voor een gezonde glimlach. Met laagschuimende middelen (geformuleerd zonder SLS) en zonder kunstmatige zoetstoffen of kleurstoffen, is deze tandpasta vriendelijk voor je mond. Bovendien is de plasticvrije, aluminium tube volledig recyclebaar, zodat je jouw steentje kunt bijdragen aan een prachtige planeet.

Ingrediënten: Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrolated Silica, Xylitol, Aloe Barbarensis Leaf Juice, Lauryl Glucoside, Xanthan Gum, Aroma, Rosa Damascena Flower Oil, Bentonite, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Stevia Reboudiana Extract, Potassium Sorbate, Limonene.

De wholesome protection tandpasta van Love Beauty and Planet bevat natriumfluoirde (1450 ppm F) en daardoor alleen geschikt voor volwassenen ( tandpasta voor 0-5 jaar bevat 500-750 ppm F & 5 jaar en ouder 1000-1500 ppm F).

Ik weet dat niet iedereen gecharmeerd is van fluoride in zijn/haar tandpasta, maar in de jaren dat ik als tandartsassistente aan de stoel heb gezeten, heb ik ook gezien wat het met je gebit (voornamelijk bij kinderen) doet als je het niet gebruikt. Zelf ben ik dus een voorstander van fluoride in je tandpasta.

Breng een kleine hoeveelheid tandpaste (ter grootte van een erwt is voldoende) aan op je tandenborstel en poets voorzichtig alle delen van je tanden met een ronddraaiende beweging (gedurende 2 minuten). Houd bij voorkeur je (zachte) tandenborstel (met kleine borstelkop) als een pen vast, zodat je niet teveel kracht zet op je tandenborstel en zo tandvlees beschadigt.

De verpakkingen van Love Beauty and Planet vind ik altijd erg mooi, heel kleurrijk. En hoe leuk is deze tube met schroefdop? Tevens ben ik aangenaam verrast door deze tandpasta, ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten van de smaak van roos en aloë vera. De tandpasta ruikt echter lekker fris en zorgt dan ook voor een schoon & fris mondgevoel na gebruik.

De tandpasta is niet standaard wit van kleur, maar het lijkt meer op vaseline (ik kan het niet anders omschrijven).

Op Bol.com staat deze tandpasta voor ruim €11, maar ik scoorde hem voor slechts €1,59 bij de Action.

Ben jij al bekend met de producten van Love Beauty and Planet?

24 gedachten over “Love Beauty and Planet wholesome protection tandpasta – Rose & aloë vera

 1. Ik dacht eerst dat het een handcreme was, aangezien de verpakking. Maar na beter kijken zag ik dat het ging om een tandpasta. Klinkt bijzonder, maar ook wel fijn eigenlijk.

 2. Heb hier toch een beetje een dubbel gevoel bij… Niet voor het product zelf maar door de verpakking.
  Ik ben zo geindoctrineerd dat tandpasta in een witte tube zit dat ik deze toch niet direct zou meenemen.

  Maar het leven is aan de durvers, dus wie weet…

 3. Ik ken de producten nog niet, maar je hebt een goede deal gescoord zo te lezen. Ik zou niet denken dat er tandpasta in de tube zit als ik die zo bekijk, maar vind het er erg vrolijk uitzien. Ik zou het zeker eens willen uitproberen.

 4. Lijkt me bijzonder, tandpasta dat naar rozen smaakt?! Ik probeer ook duurzamere producten te gebruiken en zou denk ik niet snel gaan voor zo’n tube, maar dan voor tandpasta tabletten.

  1. Hij smaakt gelukkig niet naar rozen, het heeft gewoon een frisse mint smaak. Tabletten heb ik gehad, maar dat vind ik dus helemaal niks, kan daar maar niet aan wennen.

 5. Het merk ken ik al wel. Hoewel ik, eerlijk toegegeven, er nog nooit eerder iets van geprobeerd heb. Ik vind de verpakking er altijd wel erg aantrekkelijk uitzien. Ik heb ook nooit geweten dat ze tandpasta in hun lijn hebben. Ik ben nu wel benieuwd en voor de prijs die jij er voor betaald hebt bij de action zou ik hem best eens willen proberen.

 6. Dat is ook niet duur. En nee, ik ken het nog niet. Daarentegen ben ik echt heel tevreden met mijn tandpasta. Ik gebruik er twee: Paradontax en Sensodyne (en dan speciale soorten). Ik heb ook weleens Blue M geprobeerd en Vitis (die laatste is ook heel fijn). Is dan wel een andere prijscategorie.

  1. Ik gebruik altijd de Zendium classic (zitten enzymen aan toegevoegd en reduceert de kans op aften & dat is fijn als je daar gevoelig voor bent). Ik heb Vitis ook wel eens geprobeerd, een beetje een zoute smaak volgens mij als ik het goed herinner (tijdje geleden alweer dat ik actief was als tandartsassistente).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *