Lush snow fairy showergel

Lush snow fairyDe meesten zullen de geurlijn snow fairy wel kennen, het is de mierzoete kerstklassieker van Lush. Het is voor mij de eerste keer dat ik hem koop, maar ik kan je nu al verklappen dat het niet de laatste keer zal zijn!

Lush snow fairy

Zoals ik al zei is dit de eerste keer dat ik snow fairy heb. Best raar, aangezien dit een van dé bestsellers is van Lush en hij al een aantal jaren meegaat. Ik kan je ook nu al verklappen dat dit niet de laatste keer is dat ik hem zal kopen, het is een mierzoete sensatie!

 De douchegel is verkrijgbaar in 3 verschillende maten, zelf ben ik gegaan voor 250 gram, een middenmaatje.
100 gram – €7,45
250 gram – €14,95
500 gram – €23,95
Lush snow fairy
Snow fairy is een roze douchegel met daarin hele fijne blauwe glitters. Je hoeft niet bang te zijn dat je eruit ziet als een glitterende kerstbal, want na het afdrogen zijn de glitters verdwenen.
Je hebt niet veel nodig van deze douchegel. Hij ruikt echt ontzettend zoet (suikerspin/zuurstok) en na het douchen ruikt ‘ie nog lang na (evenals je badkamer).
Ook schuimt snow fairy rijkelijk, het is echt een snoepje voor onder de douche! Hij is waarschijnlijk slecht voor je tanden, maar wel ontzettend goed voor je humeur.
Daarnaast is snow fairy geschikt voor veganisten en test Lush niet op dieren.
Het enige nadeel? Lush snow fairy is een limited edition die alleen met kerst te verkrijgen is. Liefhebbers van deze douchegel moeten groots inslaan om een jaar te overbruggen.
Lush snow fairy
Ingrediënten: Water (aqua), Sodium Laureth Sulfaat, Natrium cocoaphoacetate (sodium cocoamphoacetate), Lauryl betaïne, Parfum, Propyleen glycol, Musk synthetische, Melkzuur (lactic acid), Carrageen extract (chondrus crispus), Titanium dioxide, Calcium Sodium Borosilicate, Tin-oxide, Alpha Isomethyl Ionone (methyl ionone), Limonene, Kleurstof 17200, Kleurstof 45410, Kleurstof 45380:3, Methylparabeen.
Lush snow fairy
Er is ook een dusting powder te koop bij Lush in deze geweldige mierzoete geur!
Wat vind jij van de geur van snow fairy?

20 gedachten aan “Lush snow fairy showergel”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *