MAC satin lipstick – Faux


Ook ik ben bezweken aan de Faux hype. Ik stond voor het schap met de MAC lipsticks en had eindelijk all fired up te pakken, tot mijn oog viel op faux.. Is het dan echt zo’n geweldige kleur? Lang heb ik er niet over nagedacht en voor ik het wist stond ik hem al af te rekenen aan de kassa.

Faux is mijn nieuwste MAC lipstick aanwinst.

Dit is mijn eerste satin lipstick van MAC en.. Ik ben om! De structuur smeert heerlijk, soepel uit op mijn lippen en laat een subtiele glans achter. Naast mijn grote liefde voor de (retro) matte lipsticks, kan ik dit lijstje aanvullen met satin lipsticks.
De lipstick is helemaal in te draaien, waardoor de kans op het kapot stoten van je geliefde lipstick een stuk kleiner is.
Faux is een bruin/oudroze lipstick met een koele ondertoon en erg geschikt voor zo’n beetje elke look dankzij de zachte kleur. Ik denk dat velen deze kleur ook goed kunnen hebben.
Hij benadrukt wel erg alle velletjes, dus van tevoren even scrubben is een aanrader.
faux
MAC lipsticks zijn te koop bij de MAC store en Douglas.
Wat vind jij van deze kleur lipstick?

18 gedachten over “MAC satin lipstick – Faux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *