Wilkinson intuition complete

Wilkinson intuition complete
Ik gebruik al jaren de Wilkinson intuition sensitive care, maar was erg nieuwsgierig geworden naar de Wilkinson intuition complete. Het scheermesje voor de meest lastige plekjes, aldus Wilkinson. Reden genoeg voor mij om hem uit te willen proberen!

Het Wilkinson intuition complete scheermes zorgt voor een zijdezachte huid. Dankzij de technologie van de 5 skin perfect mesjes scheert hij glad en nauwkeurig, ook op moeilijk bereikbare plekken. Dankzij de hydraterende skin protect gel glijdt het mesje makkelijk over je huid en voorkomt huidirritaties. Hierdoor is het scheermes ook geschikt voor de gevoelige huid. De smalle scheerkop zorgt ervoor dat je makkelijk bij moeilijk bereikbare plekken kunt, zoals je bikinilijn.

Na het lezen van dit was ik wild enthousiast geworden, want de bikinilijn mooi glad kaal krijgen blijft toch altijd wel een dingetje. Ik kocht het scheermes en een doosje navulling bij de DM in Duitsland. Ter vergelijking:

Scheermes – Kruidvat €14,99 / DM 7,95 & navulling – Kruidvat €15,99 / DM €9,75.

Het scheermes ligt fijn in de hand, de kleur is helemaal leuk en een mesje vervangen is zo gedaan. Op de achterkant zit een knopje waarmee je de oude eruit klikt en er zo een nieuwe in doet. Ik mis wel een deksel voor over de mesjes, dat heeft het Wilkinson intuition sensitive care namelijk wel. Tikkeltje link dus als je deze in je toilettas hebt zitten en je grijpt in de mesjes.

Ik had de memo gemist waarin stond dat je geen scheerschuim nodig hebt voor dit scheermes, dus de eerste keer heb ik het met scheerschuim gebruikt. Daarna kwam ik erachter dat scheerschuim niet nodig was en heb ik het zonder gebruikt.

Ik moet zeggen dat ik niet zo enthousiast ben over het scheermes als ik had gehoopt. Mede doordat ik zoveel positieve reviews had gelezen van tevoren.

Hij doet wel zijn werk en maakt het goed glad, dankzij de 5 mesjes die achter elkaar zitten. Echter vind ik niet dat hij lekker soepel over de huid glijdt, niet zoals de Wilkinson intuition sensitive care doet. Die blijft dus favoriet, alleen voor de bikinilijn gebruik ik de Wilkinson intuition complete en verder nog lekker de sensitive care.

intuition

Welk scheermes gebruik jij?

13 gedachten over “Wilkinson intuition complete

  1. ik heb een best prijzige van gilette maar deze lijkt mij ook wel fijn voor als je op vakantie gaat of zo, dan wel met een dekseltje want jezelf open halen is natuurlijk niks

  2. Ik gebruik Venus Comfortglide Breeze van Gillette.
    Meestal wax ik, ik heb PCOS en dus een mannelijk beharingspatroon. Uitsluitend scheren is geen optie, ik gebruik het enkel om tussendoor wat bij te werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *