MAC Love Me Lipstick – Hey, Frenchie!

MAC Love Me Lipstick
De MAC Love Me Lipsticks zijn liefde op het eerste gezicht! De formule is verrijkt met arganolie, zorgt voor een krachtige kleur en hydratatie gedurende de hele dag. Met de gewichtloze formule en zijdezachte finish, houdt Love Me Lipstick ook van jou.

De Love Me Lipsticks van MAC zijn een aparte lipstick lijn verrijkt met arganolie en prachtige opvallende hulzen. Ik had nog niet eerder van de lijn gehoord, maar kwam hem per toeval online tegen. In totaal bevat deze lijn 24 verschillende kleuren lipstick. Van nude tot knalrood en van paars tot felroze.

Ook komen de lipsticks van de Love Me lijn niet in de standaard matzwarte huls, maar in een glanzende huls met ombre effect in dezelfde kleur als de lipstick.


Swatch op mijn hand, zonder flits, in daglicht.

Eigenschappen & voordelen

  • Volledige dekking met een veeg
  • Lichte, uiterst comfortabele formule
  • Satin finish
  • Hydratatie gedurende de hele dag
  • Voedend en verzachtend
  • Lippen zijn zachter, gladder en soepeler na gebruik


Zonder flits, in daglicht.

Zelf koos ik de kleur Hey, Frenchie! een deep mauvey nude, aldus MAC. Het is een deep nude als je het mij vraagt, de mauve (paars) tint zie ik er zelf niet zo in terug. Desondanks vind ik het echt een prachtige kleur en is het een van mijn favorieten op het moment!

Een hapje en een drankje overleeft deze lipstick wel, maar na een aantal uren vind ik het fijn om hem toch even bij te werken en zeker na een uitgebreid diner.

Kortom: ik ben erg enthousiast over de Love Me lipstick lijn van MAC en wil dan ook zeker nog een aantal andere kleuren uit deze lijn bemachtigen.

MAC Love Me Lipstick Hey Frenchie

De Love Me Lipsticks zijn verkrijgbaar bij MAC en kosten €27 per stuk.

Wat is jouw favoriete kleur lipstick van MAC?

23 gedachten over “MAC Love Me Lipstick – Hey, Frenchie!

  1. Ik heb nooit een MAC lipstick gehad maar ik zal kijken wat voor kleuren ze allemaal hebben want ik heb nieuwe lipstick nodig.

  2. Ohh dit vind ik een hele mooie kleur! Ik koop zelf nooit MAC producten omdat het naar wat ik begreep geen dierproefvrij merk is (ivm de Chinese markt), maar anders was dit er wel eentje die ik zo zou kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *