Natuurlijk presteren – HealthBoost green juice

green juice
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 90% van de mensen te weinig groente en fruit binnen krijgen. Dit zorgt voor een tekort aan vezels, vitaminen & mineralen die je lichaam nodig heeft! Elke dag alle ballen hooghouden kan lastig zijn, gelukkig is er de HealtBoost green juice om het leven net wat makkelijker te maken.

Wat is het?

De HealthBoost green juice van Natuurlijk presteren is een poeder dat bestaat uit meer dan 35 gezonde ingrediënten (groenten, fruit, probiotica, superfoods & vezels). Samengesteld door Jochum, hij is biobased chemicus en specialist op het gebied van voeding en supplementen.

Het is een aanvulling op een gezond en gebalanceerd voedingspatroon en levensstijl, het is géén vervanging van maaltijden.

Hoe werkt het?

Je mengt een hele of halve maatschep HealthBoost green juice door een glas met 200 ml water of vruchtensap. Je kunt het ook in een shakebeker doen. Even goed roeren of schudden en klaar voor gebruik. Je dagelijkse gezonde boost heb je dus in minder dan 30 seconden gemaakt. Je bepaalt zelf wanneer je deze boost drinkt, mijn voorkeur gaat uit naar de ochtend.

Met een pot kun je 30 tot 60 sapjes maken (afhankelijk van of je een hele of halve maatschep poeder gebruikt).

Stap 1: 200 ml koud water of sap in een glas (of shakebeker)
Stap 2: Voeg 5 of 10 gram poeder toe met de handige maatschep
Stap 3: Roer of shake het mengsel gedurende 15 seconden
Stap 4: Smullen maar

– 1 maatschepje – Als je te weinig groenten en fruit eet.
– 1/2 maatschepje – Als je al gezond eet en opzoek bent naar een aanvulling.

Wat doet het?

Door het binnen krijgen van te weinig groente & fruit, mis je belangrijke voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Dit zorgt voor vermoeidheid, een opgeblazen gevoel, onregelmatige stoelgang en dat de voeding niet goed verteerd wordt.

Met de green juice krijg je op een makkelijke en snelle manier meer dan 35 gezonde voedingsbronnen binnen. Zo weet je zeker dat je dagelijks voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Het helpt vermoeidheid te verminderen en ondersteunt de werking van je darmen.

Voordelen

– Snel en makkelijk binnen 30 seconden te maken.
– Geen kunstmatige toevoegingen
– 35+ gezonde ingrediënten in één sapje
– 3,6 gram vezels per sapje + probiotica & spijsverteringsenzymen, voor een optimale ondersteuning van je darmen
– Helpt energie vrij te maken uit voeding (tegen vermoeidheid)
– Alleen plantaardige ingrediënten
– Vrij van soja, gluten en andere allergenen
– Vrij van toegevoegde suikers
– Vegan
– Laag in calorieën (25 kcal per sapje)
– Te combineren met medicijnen (geen contra-indicaties)
– Op wetenschappelijke basis

Mijn ervaring

Niks gelogen over de HealtBoost green juice, want hij is echt groen. Als ik de pot open doet de geur me denken aan thee en gedroogd gras. Het was even graven naar het maatschepje, maar het is fijn dat het erbij zit.

De smaak van de green juice is licht zoet door het gebruik van citrusvruchten. Persoonlijk vind ik het door vruchtensap of een smoothie het lekkerst, alleen mengen met water heeft niet mijn voorkeur (smaken verschillen). Zelf gebruik ik maar een halve maatschep, omdat ik minstens 2 stuks fruit en 250-500 gram groenten per dag eet (en 2/2,5 liter water/thee drink).

Ik voel me sinds het gebruik wat minder vermoeid, heb meer energie en voel me fitter (ben zelfs begonnen met workouts thuis!). Vooral in deze donkere dagen kun je je al snel meer vermoeid en futloos voelen.

Natuurlijk zal mijn vermoeidheid nooit volledig weggaan door mijn fibromyalgie en cvs, maar ik merk wel verschil en dat is fijn. Ook mijn darmen (pds) zijn een stuk rustiger en ik heb een stabielere stoelgang.

Krijg jij dagelijks voldoende groente & fruit binnen?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

29 gedachten over “Natuurlijk presteren – HealthBoost green juice

 1. Ik denk dat dit product voor velen, ik onder andere, geen overbodige luxe zou zijn.
  Ik eet dagelijks wel groeten, maar in de winterperiode ga ik er van uit dat dit onvoldoende is.
  Ik tracht het dan wat goed te maken met verse soep, maar dat lukt me zeker niet dagelijks.
  Dus ja, interessant!

  1. Wat zonde! Evt. bij het ontbijt al een stuk fruit nemen, als tussendoortje in je pauze, mugcake maken of door de yoghurt/kwark heen?

 2. ik ben een heel simpele ziel, als je te weinig groenten en fruit eet, moet je meer groenten en fruit gaan eten. Sinds ik weet dat ik genetisch bepaald veel clorestorol aanmaak, heb ik mijn eetgewoonten behoorlijk aangepakt. En het gekke was: dat was heel leuk om te doen en heeft een prima nieuw eetpatroon opgeleverd.

 3. Het lijkt wat op herballife?
  Ikzelf heb alle poedertjes ondertussen afgezworden en ben gaan inzetten op gezond gaan eten. Vind ik nog makkelijker vol te houden ook, misschien omdat het eens zo lekker is. Maar hé, ieder zijn voorkeur zeker? Als je je er goed bij voelt, zeker blijven doen!

  1. Nee, Herbalife is echt gericht op afvallen en zijn maaltijd vervangende shakes. Dit is een aanvulling en absoluut geen maaltijd vervanger & niet gericht op afvallen, maar op het binnen krijgen van de nodige vitamines en mineralen.

   Ik kom zelf dagelijks makkelijk aan de 500 gram groenten en 2-3 stuks fruit + 2,5 liter water/thee en mijn (magere) zuivel 😉 maar soms is een extra aanvulling wel prettig op dagen dat het even wat minder gaat.

    1. Ik heb persoonlijk niet zulke fijne ervaringen met Herbalife (en de mensen in mijn omgeving die het hebben gebruikt/geprobeerd ook niet). Zelf ben ik een voorstander van leefstijlverandering en het binnen krijgen van je vitamines en mineralen op de normale manier (groente, fruit, magere zuivel, volkoren producten, etc.). 🙂

     Sporters zullen iets van proteïne shakes, repen of iets dergelijks gebruiken dan, maar als je zelf niet extreem veel sport heb je geen extra proteïnen nodig.

     1. Ik ben ook geen fan van herballife, helemaal niet zelfs.
      Vind het wel bijzonder dat je dit dan wel promoot moet ik bekennen wanneer je voorstander bent van leefstijlveranderingen. Hij blijft toch een poeder waar je drankjes van maakt? Dat kader ik daar echt niet. Die heb je bij echte leefstijlveranderingen echt niet nodig. Ik zelf opteer dan toch echt voor echt groenten. Geen oordeel hoor, helemaal niet zelfs, en jij doet uiteraard zelf waar jij je helemaal goed bij voelt. Begrijp me niet verkeerd. Ik vind het gewoon heel erg opvallend. 😉

      1. Ik doe de poeder door een smoothie heen voor het binnen krijgen van extra vitaminen en mineralen. Ik gebruik het niet dagelijks, maar vooral als ik me erg vermoeid voel. Ik ben chronisch ziek (fibromyalgie, cvs & pds), dus persoonlijk vind ik dit zo af en toe wel prettig als ik een slechte dag heb.

       En ik ben het helemaal met je eens, mijn voorkeur gaat ook uit naar groenten en fruit op de normale manier binnen krijgen! Maar dat gaat helaas niet altijd (soms lig ik bijna een hele dag op bed door pijn), dan vind ik dit persoonlijk een mooie manier om het die dag alsnog binnen te krijgen. 🙂

  1. Dit zou echt een hele goede toevoeging aan mijn dagelijkse voeding zijn. Ik heb bloedarmoede omdat ik weinig groenten heb gegeten (jaaaa, zo erg kan het worden) en heb nu ijzertabletten. Ik eet nu wel elke dag groenten en vul het ook aan met vitaminen en mineralen en kant en klare groentesappen. Super dat dit poeder bestaat om mensen te helpen!

  1. Ligt aan de samenstelling van de poeder (toevoegingen etc.). Probleem is vaak dat mensen denken dat ze voldoende groente, fruit, zuivel en vocht binnen krijgen, maar in de praktijk is dat toch vaak anders. 🙂

 4. Hmm mijn eetpatroon is de laatste maanden stukken beter, let er veel meer op, maar eerst kreeg ik zeker niet genoeg binnen. Ik kies wel het liefste voor vers fruit en groenten dan dit soort opties op de een of andere manier.

 5. Hoewel ik er op probeer te letten eet ik zeker te weinig groenten en fruit, dus ik was al een tijdje op zoek naar een aanvulling op mijn eetpatroon. Dit klinkt wel erg interessant dus ik ga er eens naar op zoek!

 6. Wat fijn dat je iets meer energie hebt. Ik gebruik nooit dit soort dingen; poedertjes, supplementen, shakes, pillen, etc. Ik ben er eerlijk gezegd een beetje huiverig voor.

 7. ik ben niet van de supplementen 😉 als je wat tekort komt dat haal je dat zelf uit groenten en fruit en dat kan ook door middel van mixjes ;). in dit soort potjes zit toch altijd wel wat toegevoegd wat je lichaam niet wilt of niet nodig heeft 😉 ik mag zelf geen fruit dus ik vul dat met mijn groeten aan of rauwkost. en 1 keer in de maand neem ik een mega bak gemengde groente en wat rood fruit en dat gaat de blender in

 8. Ik ben dol op groenten en eet dat dan ook veel en vaak. Op mijn werk is bedrijfsfruit, dat werkt goed bij mij om ook het fruit eten niet te vergeten. Zo’n poeder biedt uitkomst voor mensen die geen tijd of zin hebben om voldoende groente en fruit te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *