Kattenveertjes.nl – Funbox

funbox
Kattenveertjes.nl is dé kattenspeeltjesspecialist en mijn 5 katten mochten de funbox uitproberen. De webshop is volledig gericht op huistijgers, dus cat moms (& dads) kunnen hun hart hier ophalen!

Kattenveertjes.nl

Kattenveertjes.nl is ooit begonnen omdat ze zelf het perfecte, onverwoestbare speeltje zochten voor hun eigen huistijger. Inmiddels zijn ze al ruim 7 jaar online en groeien ze flink in assortiment!

Ze staan erom bekend dat ze elke bestelling persoonlijk behandelen en niet alleen als een bestelnummer. De persoonlijke touch voert hierin de boventoon en dat is te zien, want de funbox was met veel zorg & liefde ingepakt en er zat een handgeschreven kaartje bij. Zo is het een leuke ervaring voor kat én baasje.

kattenveertjes funbox

Funbox

Wij, of eigenlijk mijn 5 katten, mochten de Kattenveertjes funbox unboxen en uittesten. Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen, zo nieuwsgierig als ze zijn. Ik kreeg nauwelijks de kans om de funbox rustig te openen.

De box is gevuld met de populairste kattenspeeltjes. Haal de ware huistijger in je kat naar boven met deze speeltjes. De funbox bevat drie varianten kattenveertjes. Daarnaast zitten hun eigen geproduceerde bonks erin, deze springen en stuiteren letterlijk door de woonkamer. Schiet de bonk naar de andere kant van de kamer en je kat zal deze ‘prooi’ niet kunnen weerstaan en erachteraan vliegen om het te vangen.

Uiteraard mag een speelgoedmuis ook niet ontbreken in een box speciaal voor katten.

En er zitten matatabi stokjes in de funbox, om helemaal weer zen te worden na al het jagen en spelen. Echter schijnen mijn katten er een soort van high van te worden en er juist lekker druk van te worden. Kauwen, knagen en eroverheen rollen. O ja, en een ieder die dan te dichtbij komt krijgt een mep.

Ze zijn hier echt ontzettend enthousiast over de funbox. Vooral de bonks zijn echt een hit, maar ook de kattenveertjes die wegspringen en rollen. Kortom een groot succes!

Hier vind je de unboxing video van de funbox met mijn 5 katten.

Bengel, Boefje, Kaylo, Mickey & Boemba.

Cadeau

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die een huistijger in huis heeft of wellicht voor jouw eigen kat? De Kattenveertjes funbox zorgt voor uren speelplezier. De box is zo samengesteld dat het jouw huistijger op verschillende vlakken uitdaagt. Op de achterkant van de doos vind je leuke en handige informatie over de speeltjes die erin zitten.

Kortingscode

De box kost slechts €11,99 en met kortingscode Amy krijg je 10% korting op jouw bestelling!

Waar speelt jouw huisdier het liefste mee?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

20 gedachten over “Kattenveertjes.nl – Funbox

  1. Oh wat gezellig 5 katten! Mijn jongste kat speelt het liefst met schuursponsjes! Zodra hij de kans ziet dat het deurtje van het gootsteenkastje open gaat pikt hij er 1! En de lama knuffel van mijn oudste is ook niet veilig haha

    1. Haha! 😀 Hier moet ik elastieken, touwtjes, pennen, suikerklontjes, wattenstaafjes, etc. ook niet binnen bereik laten liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *