Satin Beauty Collection – Satin sleep mask

satin
Het belangrijkste signaal dat ons slaapritme bepaalt is licht. Het vertelt onze hersenen dat het tijd is om wakker te worden. Van Satin Beauty Collection mocht ik hun satin sleep mask uitproberen. Ik vertel je er graag meer over en ik heb een kortingscode voor je!

Met het satin sleep mask van Satin Beauty Collection houd je ongewenst licht tegen. Ideaal voor thuis, maar ook handig voor als je op reis bent. Zo kun je heerlijk uitslapen zonder wakker te worden van het zonlicht.

Wij hebben op onze slaapkamer een rolgordijn met overgordijnen, maar boven de slaapkamerdeur zit een glazen doorkijk waar veel licht door naar binnen komt ’s morgens. Dan is een slaapmasker erg fijn om te hebben.

De buitenste laag van het slaapmasker is gemaakt van satijn. Dit ziet er niet alleen luxe uit, maar voelt ook lekker zacht aan voor de huid. De voering is dik, waardoor het masker zich perfect naar je gezicht vormt en geen licht doorlaat aan de onder- of bovenkant.

Het satin sleep mask is voorzien van een verstelbaar elastiek aan de achterzijde. Hiermee kun je het precies op jouw maat zetten, waardoor het altijd bij iedereen comfortabel zit.

Voordelen satijnen slaapmasker:

– Betere nachtrust
– Anti-allergeen
– Voorkomt slaapvouwen
– Houd de huid rondom de ogen jong
– Verkoelende werking
– Positieve ondersteuning oog-/nachtcrème

Ik vind het slaapmasker fijn in gebruik. Doordat hij een goede pasvorm heeft, komt er inderdaad geen licht door aan de onder- of bovenkant. Hij zit ook niet te strak, wat ik persoonlijk erg fijn vindt, want normaal krijg ik hoofdpijn door het te strak zittende elastiek (ik heb dit ook met een haarband bijvoorbeeld).

Er zit een handig satijnen zakje omheen waarin je hem netjes kunt opbergen. Enige nadeel is dat je hem niet in de wasmachine kunt doen, maar op de handwas is geen probleem en is ook zo gedaan.

De satin sleep mask kost €19,95 en is verkrijgbaar in 4 kleuren (zwart, roze, goud & wit).

Met de kortingscode JOUVENCE15 krijg je 15% korting op je aankoop bij Satin Beauty Collection.

Gebruik jij (wel eens) een slaapmasker?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

11 gedachten over “Satin Beauty Collection – Satin sleep mask

 1. Ik heb wel eens een slaapmasker geprobeerd, vooral voor de yoga voor het slapen gaan. Maar ik vond het te strak zitten.

 2. Ik moet zeggen dat dit je ontzettend chique staat zeg.
  Wel ontzettend goed dat hij niet te strak zit en het een verstelbaar elastiek heeft.
  Ook ziet het masker er lekker dik en superzacht uit!

 3. het ziet er heel mooi uit, maar ik kan me voorstellen, dat het toch een benauwd gevoel geeft als je gaat slapen met een masker op. Of valt dat mee?

 4. Eigenlijk zelden, op reis vooral maar het zou wel een optie kunnen zijn want er komt hier steeds teveel licht binnen door de gordijnen.

 5. Ik roep eigenlijk al jaren dat ik er eens 1 wil proberen. Om te kijken of het idd meer rust geeft aan mijn ogen.
  Misschien dat ik die, met jouw kortingscode, eens kan proberen. Hoe voelt de binnenkant aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *