Queen Tarzi – Royal palette

Queen Tarzi
Een tijdje terug heb ik het ‘Royal Palette’ van Queen Tarzi aangeschaft. Ik was voornamelijk aangetrokken tot de prachtige verpakking en de intens felle kleuren! Aangezien we nu allemaal thuiszitten door Covid19, kwam ik dit palette weer tegen met het opruimen van mijn kast.

Als het op make-up aankomt, ben ik best wel van de impuls aankopen (oeps). Toen ik tijdens het opruimen dit Queen Tarzi palette weer vond, snapte ik direct waarom ik hem destijds ook alweer had gekocht! De roze, royal-style verpakking met groen/turquoise accenten, geeft een klassieke, maar ook moderne uitstraling.

Wanneer je het oogschaduw palette opent, zitten er aan beide flapjes spiegeltjes. Persoonlijk gebruik ik deze nooit, omdat ik altijd een losse make-up spiegel pak tijdens het opmaken. De verpakking voelt stevig aan en is gemaakt van dik samengeperst karton.

De kleuren zijn ontzettend fel, het bevat veel shimmers en een aantal matte kleuren (Soraya, Sofia, Ariane, Victoria, Amalia, Kelly, Selma, Kate). Persoonlijk draag ik zulke kleuren niet dagelijks, maar voor een leuke look zijn deze kleuren zeer geschikt!

Wat vind jij van het Queen Tarzi palette?

2 gedachten over “Queen Tarzi – Royal palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *