Queen Tarzi – Royal palette

Een tijdje terug heb ik het ‘Royal Palette’ van Queen Tarzi aangeschaft. Ik was voornamelijk aangetrokken tot de verpakking en de felle kleuren! Aangezien we nu allemaal thuiszitten, kwam ik hem tegen met het opruimen van de kast.

Als het op make-up aankomt, ben ik best wel van de impuls aankopen (oeps). Toen ik tijdens het opruimen dit Queen Tarzi palette weer vond, snapte ik direct waarom ik hem destijds had gekocht! De roze, royal-style verpakking met groen/turquoise accenten, geeft een klassieke, maar ook moderne uitstraling.

tarzi

Wanneer je het palette opent, zitten er aan beide flapjes spiegeltjes. Persoonlijk gebruik ik deze nooit, omdat ik altijd een losse make-up spiegel pak tijdens het opmaken. De verpakking voelt stevig aan en is gemaakt van dik samengeperst karton.

De kleuren zijn ontzettend fel, het bevat veel shimmers en een aantal matte kleurtjes. Persoonlijk draag ik zulke kleuren niet dagelijks, maar voor een leuke look zijn deze kleuren zeer geschikt!

Zouden jullie hier swatches en eventueel een ooglook van willen zien?

2 gedachten aan “Queen Tarzi – Royal palette”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.