Essence liquid ink eyeliners

Essence heeft een aantal liquid ink eyeliners in haar assortiment zitten. Zelf kocht ik 3 verschillende varianten om uit te proberen, de gewone variant, een matte en een waterproof variant. Benieuwd of het echte budget toppers zijn? Lees dan gauw verder..

Zoals ik al zei koos ik voor 3 verschillende varianten van de liquid ink eyeliners van Essence. Een gewone liquid eyeliner, een matte en een waterproof eyeliner. Er is volgens mij ook nog een high shine variant verkrijgbaar.
Alle drie hebben ze een smal kwastje, waarmee je heel precies een strakke winged eyeliner kunt maken. Het kwastje is goed van formaat, niet te lang en ook niet te kort.
Daarnaast zijn de liquid ink eyeliners lekker compact.
V.l.n.r. liquid ink, matt & waterproof.
De eyeliners zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd en intens zwart. Ook drogen ze vrij snel op (op de foto nog nat, omdat ik geen geduld heb) en vlekken niet. Met make-up remover krijg je het lijntje er zonder al te veel problemen vanaf.
V.l.n.r. liquid ink, matt & waterproof.
Omdat er een waterproof eyeliner bij zit wilde ik dit ook graag even testen. Ik deed mijn hand onder de kraan en de liquid ink begon meteen uit te lopen. De matte en de waterproof variant daarentegen hielden zich erg goed. Daarna ben ik er ook nog overheen gaan wrijven. De matte eyeliner verloor hier en daar wat kleur, maar de waterproof hield prima stand.
Ik ben erg enthousiast over de waterproof eyeliner van Essence, voor €2,59 heb je een erg goede waterproof eyeliner die de hele dag goed blijft zitten en echt waterproof is!
De gewone variant kost €2,39 en de matte kost €2,59. Er schijnt ook een witte variant te zijn.
liquid ink
Wat is jouw favoriete liquid eyeliner?

6 gedachten over “Essence liquid ink eyeliners

  1. Mooi budget eyeliners van Essence. Ik gebruik zelf bijna nooit een eyeliner omdat ik er zo slecht in ben om een mooie strakke lijn te zetten, laat staan een mooie wing 😀

  2. Ik heb zelf de gewone. Die vind ik heel erg fijn en gebruik hem dagelijks. Ik hou niet zo van waterproof dus die ga ik denk ik niet kopen, maar een matte eyeliner klinkt wel leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *