Rituals – Rose de Shiraz eau de parfum

rose de shiraz
Rituals Rose de Shiraz eau de parfum zat in de 3D adventskalender en ik kon het natuurlijk niet laten om er geen review van te maken. Ik word blijkbaar al het ‘Rituals meisje’ genoemd (sorry voor alle Rituals spam, grote fan!), dus misschien moet ik eens overwegen om mijn blognaam te veranderen.

‘​Beeld je het oude Perzië in met een heldere sterrennacht boven de welvingen van Perzische daken en ontdek de nauwe steegjes waarin de geluiden en aroma’s van de marktdag nog naklinken.’

Rose de Shiraz is verrijkt met Damascus roos uit de eeuwenoude Perzische tuinen, de roos staat symbool voor schoonheid en zuiverheid. Ambrettezaad zorgt voor muskusachtige noten en de rabarber zorgt voor een kruidig aroma.

Dep wat parfum achter je oren, op je polsen, de binnenkant van je elleboog en op je hals. Laat het parfum drogen aan de lucht en wrijf het niet in, want dit verandert de geur.

Ik moest in het begin even wennen aan de geur van Rose de Shiraz. Het is een bloemige frisse parfum met een kruidige hint, waarin de geur van roos in het begin heel duidelijk naar voren komt.

Het is een erg fijne geur en niet te overheersend, persoonlijk vind ik hem meer geschikt voor in de lente en zomer maanden.

Hij is er in twee formaten; travel size 15 ml – €14,50 & full size 60 ml – €42,50

Heb jij parfum van de Rituals?

10 gedachten over “Rituals – Rose de Shiraz eau de parfum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *