Verven met Sigma

verven met Sigma

Er lijkt geen einde te komen aan de lockdown, dus je hebt voorlopig nog alle tijd om lekker aan het klussen en verven te slaan in huis. Zelf ben ik in huis ook al lekker bezig met van alles; grote schoonmaak, met meubels schuiven, spullen uitzoeken en er staan nog wat verf klussen op de planning.

Het merk Sigma heeft een ontzettend ruim aanbod in kleuren, soorten en finishes verf. Neutrale tinten, grijstinten, natuurlijke bruintinten, maar ook felle en aparte kleurtinten. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen. Als je hier niet slaagt voor een kleur dan ga je nergens slagen denk ik.

Bij verven denken we vaak meteen aan een muur in huis van een andere kleur voorzien, maar er is meer dan alleen de muren. Zo is de Sigma S2U Nova Satin uitermate geschikt voor het verven op hout, maar je kunt er ook staal mee schilderen en over andere bestaande verflagen heen gaan.

Daarnaast is het bestand tegen huidvet (dus geen last van lelijke vlekken na aanraking), het is kras- & slijtvast, kleurvast, het droogt snel, is geurarm (wel zo fijn als je binnen in huis bezig bent met verf) en het heeft een uitstekende vloeiing (dit maakt het makkelijk om het mooi en egaal aan te brengen).

Zoals ik al zei staan er hier in huis ook nog een aantal verf klussen op de planning. Zo hebben we een oude dekenkist die ik graag wil verven in een andere kleur. In de gang hebben we een oude houten schilders ladder tegen de muur aan staan, deze willen we licht opschuren en voorzien van een laagje transparante beits, zodat je de nerven van het hout wel blijft zien. Ook wil ik onze prullenbak van rvs voorzien van een matzwarte kleur, dit kan namelijk met metaalverf. Kortom: genoeg te doen nog voorlopig hier in huis!

Staan er bij jou nog verf klussen op de planning?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

10 gedachten over “Verven met Sigma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *