Robijn home geurstokjes – Rose chique & Zwitsal

Robijn
Wist jij dat Robijn ook een home collectie heeft? Deze collectie bevat geurkaarsen, huisparfum en geurstokjes in verschillende geuren. Kruidvat had ze onlangs in de aanbieding en ik nam twee varianten mee; Rose chique & Zwitsal.

Naast deze twee geuren zitten er nog 3 andere geurstokjes in de Robijn home collectie, namelijk Morgenfris, Pink Sensation & Paradise secret. Deze geuren zijn ook allemaal verkrijgbaar in wasmiddel, hoe leuk is dat?

‘Geluk zit in de kleine dingen. Zoals de heerlijk frisse geur in huis als je net de was hebt gedaan. Robijn home geurstokjes verspreiden het parfum subtiel in huis. Zo kun je altijd genieten van jouw favoriete Robijn geur, zonder ook maar een vinger uit te hoeven steken naar de wasmand.

Robijn staat al jaren bekend om haar lekkere geuren voor de was. Deze parfums zijn uitermate geschikt om voor meer frisheid te zorgen in de rest van het huis. De natuurlijke rotanstokjes verspreiden de geur subtiel in huis, zodat jij in een heerlijk fris huis thuis komt. Het stijlvolle flesje met geurstokjes staat mooi in ieder interieur.’

Het flesje is kleiner dan het doosje op het eerste oog doet vermoeden, maar dat mag de pret niet drukken. Zo tof als de doosjes eruit zien, zo minimalistisch is het flesje zelf. Aan de ene kant erg simpel, maar aan de andere kant ook wel handig, want zo past het makkelijk in ieder interieur.

Ik had het kleine flesje eerst in de woonkamer gezet, maar hier rook je hem helaas nauwelijks. Een kleine verplaatsing naar het toilet en daar rook je de geur van de geurstokjes wel. Ze kunnen qua geur overigens niet op tegen de geurstokjes van de Rituals.

De geur van Rose chique valt me achteraf een beetje tegen en is mij persoonlijk net iets te heftig, die van Zwitsal daarentegen vind ik echt heerlijk! Echt de typische Zwitsal geur.

Flacon 45 ml – €9,99

Was jij al bekend met de Robijn home collectie?

14 gedachten over “Robijn home geurstokjes – Rose chique & Zwitsal

  1. Jaar, ik zag ze bi ode kruidvat staan en twijfelde om ze mee te nemen Ik vond het wel heftig qua geur, al ben ik wek mega fan van de items en producten

  2. Nee, ik was niet bekend met de complete homecollectie. Wel met hun geurstokjes. Ik vind hun wasverzachter altijd zo heerlijk ruiken. Maar omdat ik overal las dat de geur van de geurstokjes echt heel minimaal is en de prijs mega is voor dat beetje geur, heb ik besloten ze nooit zelf te kopen. Uiteraard zou ik ze best eens willen testen. Maar dan moeten ze eerst eens in de aanbieding zijn haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *