L’Oréal Paris Color Riche L’Huile – Rose ballet


Rose ballet is een kleur nagellak die ik recent heb herontdekt in mijn eigen nagellak stash. Ik ging op zoek naar een ander kleurtje, nadat mijn favoriet van Essence op was en ik van mezelf nog geen nieuwe mag kopen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik deze kleur tegen en was op slag verliefd! Ik wist niet eens meer dat ik deze kleur had.

Rose ballet komt uit de Color Riche L’Huile nagellak lijn van L’Oréal Paris. De nagellak is oil infused, oftewel er zitten oliën in de nagellak verwerkt die een verzorgende werking hebben en zorgen voor perfect glanzende nagels. De rijke kleuren uit deze lijn zijn geïnspireerd op de tijdloze stijlen uit Parijs.

De flacon heeft een luxe kristalachtige uitstraling en is geparfumeerd. Dit ruik je overigens pas als de nagellak is opgedroogd op je nagels.

De nagellak is makkelijk aan te brengen dankzij het brede kwastje. Hij droogt snel op en je hebt maar één kwaststreek nodig voor een snelle en perfecte dekking. Desondanks heb ik hem in twee lagen opgebracht, omdat ik dat mooier vindt, maar qua dekking is het niet nodig.

rose ballet

Ik heb deze nagellak al een tijdje in mijn stash zitten, maar ze zijn nog steeds verkrijgbaar bij onder andere de Kruidvat en Etos.

Rose ballet is een prachtige oudroze kleur die in een keer dekkend is op de nagels. De perfecte kleur ook voor het najaar. Na een dag of 4 begint hij langzaam te chippen, iets eerder als je aan de slag gaat met een sopje in het huishouden.

Op de foto zit de nagellak al ruim 4 dagen erop.

Deze nagellak kost €8,99 per flesje, maar er zijn regelmatig aanbiedingen bij het Kruidvat (zoals 1+1 gratis).

Wat is jouw favoriete kleur nagellak?

9 gedachten over “L’Oréal Paris Color Riche L’Huile – Rose ballet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *