Letter sieraden van Kaya sieraden + win shoptegoed!

letter sieraden
Letter sieraden zie je op het moment heel veel voorbij komen, ook wel initiaal sieraden genoemd. Met deze sieraden heb je een waardevol en uniek exemplaar om te dragen. Het zijn sieraden met een betekenis en wat is er nou mooier dan dat?

Letter sieraden zijn immens populair op het moment en dat is niet zo gek, want het zijn prachtige, tijdloze en betekenisvolle sieraden voor de persoon die ze draagt. Tevens ook meteen een erg mooie cadeautip voor de feestdagen die eraan komen!

Zo kun je kiezen voor een ketting met letter van je kinderen, geliefde, je huisdier of andere dierbare personen voor jou eraan. Op deze manier kun je jouw dierbaren toch altijd bij je dragen. Deze kettingen zijn er in het zilver, goud en rosé goud.

letter sieraden kaya

Zelf koos ik voor een armband met letter, omdat ik mijn ketting nooit wissel of af doe was een armband een betere optie voor mij. Ik heb gekozen voor een armband met letter initialen in sterling zilver, omdat al mijn sieraden die ik draag zilver zijn. Je kunt tevens kiezen voor 18 karaat verguld goud of 18 karaat verguld rosé goud, net wat jij het mooist vindt. Bij deze armband kun je tot wel 7 bedels eraan laten zetten. Dat komt mij erg goed uit, want ik wilde graag de initialen van mijn partner Wessel en mijn 5 katten eraan hebben. Zij zijn voor mij erg dierbaar en horen bij ons gezinnetje.

De armband is nog mooier dan ik had verwacht! Zo subtiel en toch elegant. Ik heb hem om mijn pols gedaan en niet meer af gedaan, zo blij ben ik ermee. Nu kan ik mijn dierbaren altijd dicht bij mij dragen, ook al zijn ze niet altijd bij me in de buurt.

Mijn letter armband met de initialen: W, B, B, K, M & B.

Maat armband

Weet je niet welke maat armband je moet hebben? Dit kun je heel makkelijk opmeten. Meet de omtrek van je pols strak op door middel van een meetlint op het punt waar je de armband wilt gaan dragen. Bij kinder- en damesarmbanden wordt aangeraden om er 1 cm bij op te tellen. Bij heren 2 cm erbij op tellen.

Bij twijfel kun je beter voor iets kleiner gaan. Elk armbandje is voorzien van een verlengkettinkje van 3 cm, waardoor je hem op verschillende lengtes kunt dragen en hij mee groeit. Zo heb je jaren plezier van jouw armband.

Verzending

De verzending is ook super snel. Ik had mijn sieraad de volgende dag al in huis, wat een service! De gemiddelde levertijd is 1 – 2 werkdagen, een beetje afhankelijk van hoe laat en op welke dag je jouw bestelling plaatst. Je hoeft er overigens ook niet voor thuis te blijven, want alle bestellingen passen door de brievenbus.

Win €30 shoptegoed voor Kaya sieraden

In samenwerking met Kaya sieraden mag ik aan een van jullie €30 shoptegoed cadeau doen! Zo kun jij zelf een van de mooie letter sieraden uitkiezen voor jezelf of juist cadeau doen aan een ander. Of misschien ga je wel voor iets totaal anders, jij beslist!

Hoe maak je kans?
– Laat in een reactie onder deze post weten dat je mee doet.
– Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje.
– Open voor Nederland & België.
– Volg Kaya sieraden op Facebook.
– Winactie sluit 22 november 2020 om 23:59 uur

Wat vind jij van letter sieraden?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

21 gedachten over “Letter sieraden van Kaya sieraden + win shoptegoed!

  1. ik ben dol op armbanden, ik vind dat zo mooi en vrouwelijk. Maar ik doe ze altijd na een half uurtje weer af..ik weet niet wat dat is, maar dan irriteren ze me

  2. Wauw, wat heeft Kaya pracht sieraden! De armbanden met letters vind ik prachtig! Ik zou heel graag mijn mama hiermee willen verrassen; zij is onlangs geopereerd en moet nu weer opnieuw de strijd aan… Dag valt niet mee, zeker in deze periode waarin we haar daardoor nauwelijks kunnen zien! Met zo’n mooi sieraad met onze initialen, zijn we toch een beetje bij haar om haar te steunen! ❤️

  3. Ik zou het leuk vinden om mijn zus te verrassen, zodat zij in een persoonlijk sieraad haar gezin kan ‘vereeuwigen’. Zo draagt zij hen altijd dichtbij haar.

  4. Wat heb je een mooie armband gekozen! Heel stijlvol en verfijnd met die kleine plaatjes met initialen. Ik hou zelf ook erg van zilver; als ik op de site van Kaya kijk, is daar veel aanbod in. Mooi! ✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *