Sleek Rio Rio limited edition palette


Ik wilde een zomerse ooglook maken, toen ik dit Rio Rio limited edition palette van Sleek tegen kwam in mijn oogschaduw stash. Het palette ligt er al een hele tijd en ik had het nog nooit gebruikt. Ontzettend zonde, want het palette bevat prachtige felle zomerse kleuren!

Het Rio Rio oogschaduw palette heeft in het deksel een mooie, grote spiegel zitten, waardoor je hem ook makkelijk onderweg kunt gebruiken. In het palette zit ook een dubbelzijdige spons applicator en hij is fijn om mee te werken.
Sleek Rio Rio
Er zitten prachtige, felgekleurde tinten in. Als ik het palette bekijk, doet het mij meteen aan een tropisch eiland denken. In het palette zitten zowel matte als shimmer tinten en ze zijn ontzettend goed gepigmenteerd.
Mijn favorieten uit dit palette zijn; tropics, night fever, cachaca, city of god, sao conrado & leme.
V.l.n.r. tropics – night fever – ipanema – caipirinha – urca – leblon
tropics – night fever – ipanema
caipirinha – urca – leblon
cachaca – city of god – copacabana – sao conrado – bossa nova – leme
cachaca – city of god – copacabana
sao conrado – bossa nova – leme

Ooglook

Voor deze ooglook heb ik city of god en night fever gebruikt uit het Rio Rio palette.
Verder gebruikte ik:
– Wimperkruller
– NYX jumbo eyepencil #604 milk
– E.L.F. liquid eyeliner
– Max Factor clump defy mascara
– sponsapplicator & blending kwast
Wat vind jij van deze ooglook.?

27 gedachten over “Sleek Rio Rio limited edition palette

  1. Wat leuk om te zien dat je hem toch wel gebruikt! Ik vind het een leuke look, al zou ik hem denk ik met zwart lijnen in plaats van met wit.

  2. Hij is echt geweldig!….Hoe is het mogelijk dat dit palette ongebruikt in je stash lag…het is echt een tropisch een pareltje…de ooglook vind ik ook heel erg mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *