MAC Love Me Lipstick – As if I care

as if i care
De MAC Love Me Lipstick is verrijkt met arganolie die je naast een prachtige kleur ook nog eens de nodige verzorging geeft. Het bevat een true-colour gelled system ofwel; pure pigmenten die een heldere kleur gelijkmatig over je lippen verspreiden voor een impactvol resultaat. Deze lijn bestaat uit 24 lipsticks die erg variëren in kleur: van nude tot roze en van paars tot diep rood.

Voor deze Love Me Lipstick lijn wijkt MAC af van haar standaard mat zwarte hulzen: glanzende hulzen met een kleurrijk ombre effect. Het ombre effect matcht met de kleur van de lipstick, iets wat niet alleen mooi maar ook erg handig is. Ik schreef al eens eerder over deze lipstick lijn, over de kleur Hey, Frenchie!

Voordelen:

  • Levendige volledige dekkende kleur in één handomdraai
  • Lichte, uiterst comfortabele formule
  • Satin finish
  • De lippen voelen onmiddellijk en continu gehydrateerd aan gedurende de dag
  • Voedend en vochtinbrengend
  • De lippen zijn zachter, gladder en soepeler dankzij continu gebruik

Een combinatie van lichte oliën en speciale wassen zorgt ervoor dat de Love Me Lipstick luxueus, super-silky en licht aanvoelt. De ultra-vloeibare formule bedekt de lippen mooi met een dun laagje voor een romige en revitaliserende textuur. Met de gewichtloze formule en zijdezachte finish, houdt Love Me Lipstick ook van jou!

MAC omschrijft deze kleur als deep mauvy pink en ik denk dat deze omschrijving perfect past bij deze tint lipstick. Ik vind het een prachtige diep roze kleur en is samen met mijn andere Love Me Lipstick favoriet op het moment. Niet alleen door de prachtige kleuren, maar ook door de mooie finish, het fijne lip gevoel en verzorging die het biedt.

Een klein hapje of drankje overleeft deze lipstick prima! Na een aantal uren vind ik het fijn om hem toch even wat bij te werken en zeker na een uitgebreid diner. Ik zou graag nog meer lipsticks uit deze lijn willen toevoegen aan mijn collectie.

De Love Me Lipsticks zijn onder andere verkrijgbaar bij MAC & Douglas en kosten €27 per stuk.

MAC Love Me Lipstick – As if i care

Wat is jouw favoriete kleur MAC lipstick?

11 gedachten over “MAC Love Me Lipstick – As if I care

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *