Stichting Poezensnuitjes

Stichting Poezensnuitjes
Vandaag is het dierendag en daarom wil ik graag een blogpost plaatsen voor Stichting Poezensnuitjes. Geeft mij meteen mooi de gelegenheid om een super leuk nieuwtje te delen met jullie. Sommige van jullie hebben het misschien al voorbij zien komen op mijn Instagram stories & zo niet, dan kun je het hier lezen!

Juli 2017 adopteerden Wessel en ik onze katjes Bengel & Boefje bij een asiel. Deze lieverds zijn inmiddels al ruim een jaar bij ons en niet meer weg te denken. Vanaf dag een was ik opslag verliefd op deze kleine binkies.

Al een tijd volg ik Stichting Poezensnuitjes via hun Facebook pagina. Deze stichting is een huiskameropvang die hulp biedt aan zwerfkatten en kittens in nood. Hulpbehoevende zwerfkatten, zwangere zwerfpoezen, zwerfpoezen met kittens en moederloze kittens  krijgen de verzorging die zij nodig hebben in betrouwbare gastgezinnen. Ook verzorgen ze neutralisatie projecten bij zwerfkatten. Helaas neemt het aantal zwerfkatten jaarlijks toe, waardoor de opvangen overvol zitten.

De stichting bestaat volledig uit vrijwilligers die alle poezensnuiten een tweede kans willen geven. Daarnaast zijn ze volledig afhankelijk van donaties, giften en schenkingen.

Mocht je denken ik wil zo’n leuke poezensnuit helpen, dan kun je eens een kijkje nemen op hun pagina poezensnuit zoekt thuis. Je kunt ook op andere manieren helpen, door maandelijks €1,- te doneren of via hun Zooplus banner rechts in het menu te bestellen op Zooplus, de stichting ontvangt hiervan een percentage. Op hun website staan meerdere manieren waarop je hun kunt helpen, door bijvoorbeeld voer, kattenbakvulling & speelgoed te doneren of eenmalig een bedrag over te maken.

Nieuwtje

Bron afbeelding: Stichting Poezensnuitjes.

Bengel & Boefje hebben er sinds vandaag een broertje bij! Hij heet Bollie Wollie, maar wij gaan hem omdopen tot Kaylo. Hij is net 4 maandjes oud & we hopen dat we voor hem het gouden mandje zijn dat hij zoekt. Het is nog een kleine pluizenbol, er is tijd en geduld nodig om hem vertrouwd te laten voelen in zijn nieuwe huisje, maar wij gaan er keihard ons best voor doen! Hij is gevonden zonder moeder, broertjes en/of zusjes, helemaal alleen, zo zielig..

Hoe mooi is het dat wij hem op dierendag een gouden mandje kunnen bieden!?

Mocht je meer van Kaylo, Bengel & Boefje willen zien; er komen ongetwijfeld nog heel veel foto’s voorbij op mijn Instagram (stories).

Bron afbeelding: Stichting Poezensnuitjes.

12 gedachten over “Stichting Poezensnuitjes

  1. Wat een hartverwarmende post! Bollie wollie vind ik nu wel té grappig, maar ik zou hem misschien ook wel omdopen haha. Wij hebben ook twee katjes, broer en zus, die kunnen het gelukkig goed met elkaar vinden, maar af en toe is het wel echt ruzie – zoals elke broer en zus zeker?

    1. Bengel & Boefje zijn twee broertjes en die maken soms ook ruzie, ik denk inderdaad dat elke broer en zus dat doen. Maar ze kunnen echt niet zonder elkaar. Stiekem vind ik het er soms best grappig uit zien.

  2. Ahh dat zie ik graag zo een instanties die het beste voorhebben met dieren. Ik zou heel graag alle katten adopteren, maar ik denk dat mijn 2 viervoeters daar niet zo blij mee gaan zijn :p Hopelijk vinden ze allemaal een warme thuis.

  3. Wat een schatjes zijn. Mooi om op dierendag de droom uit te laten komen van zo’n kleine kitten. Eindelijk een thuis met een familie en een warm ontvangst.

  4. Wat een schatje hebben jullie er bij gekregen. Zo fijn. Ik heb ook een zwak voor het asiel waar wij onze kat vandaan hebben. Ik bestel altijd bij zoo plus dus zal die banner even in de gaten houden en volgende keer via hen bestellen.

  5. Wat een schatjes! We hebben zelf ook 2 katten en het is altijd een feest omdat ze echte kroelers zijn. Fijn dat zo’n initiatief bestaat. Ik bestel mijn kattenvoer trouwens altijd bij zooplus. Fijn om te weten dat ze zulke organisaties bijstaan.

  6. Wij zijn ze lief! Ik ben zelf ook echt gek op poezen alleen mijn man helemaal niet…. dus dan maar veel met andere knuffelen en foto’s kijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *