Weekendje weg in eigen land: bungalowpark boeken!

Parkvakanties
Het dagelijks leven kan ontzettend hectisch zijn, daarom is het af en toe verstandig om wat tijd voor jezelf (of samen met je partner) in te plannen. Je kunt dit doen door een avondje vrij te plannen en het bad vol te laten lopen. Je kunt er ook voor kiezen om er een weekendje tussenuit te knijpen.

De kans dat ik echt tot rust kom met een avondje vrij plannen is minimaal. Stiekem pak ik toch al gauw de telefoon er weer bij of pen en papier om hersenpinsels in op te schrijven. Door te kiezen voor een weekend weg, heb je echt het gevoel dat je er even uit bent. Even uit de sleur; lekker dingen bezichtigen, uit eten gaan en wat shoppen.

Tot het zover komt, moet er natuurlijk eerst iets geboekt worden voor dat weekendje weg. Als ik heel eerlijk ben, mensen die mij kennen die weten dit van mij, ik ben ontzettend lui, liever lui als moe. Als ik dus een weekendje weg ga boeken, wil ik het liefst zo snel mogelijk iets gevonden en geboekt hebben, maar wel voor een leuke prijs.

Gelukkig heeft Parkvakanties daar iets op gevonden, zij zijn namelijk dé vakantiepark-expert van Nederland. Parkvakanties geeft je een totaal overzicht van vakantieparken en bungalowparken die te vinden zijn in zowel Nederland als in het buitenland (Frankrijk, Duitsland, België).

Op de website van Parkvakanties kun je heel erg makkelijk vakantieparken en bungalowparken zoeken, bekijken en met elkaar vergelijken. Je wilt immers niet teveel betalen. Ook als je op zoek bent naar een fijne aanbieding zit je goed bij Parkvakanties. Elke dag staan er namelijk nieuwe aanbiedingen op de website.

weekendje

Zo kun je op de website aangeven waar je heen wilt; land & provincie. Bij thema kun je aangeven wat voor jou belangrijk is, zoals kindvriendelijk, bosrijk, subtropisch zwembad, luxe, strand & zee of goedkoop. Als laatste kun je nog kiezen voor de ligging van het vakantiepark. Zo kun je kiezen uit bosrijk, aan het water, heuvelachtig, kust, ski-gebied en stedelijk. Zo is er voor ieder wat wils en kun je makkelijk en snel filteren op de dingen die jij belangrijk vindt.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

13 gedachten over “Weekendje weg in eigen land: bungalowpark boeken!

  1. Het lijkt mij vooral fijn om in de herfst in een fijn parkhuisje in Nederland te verblijven. Nu de bladeren beginnen te verkleuren wordt alles zo sprookjesachtig buiten. Het lijkt mij heerlijk om dan in een knus huisje met een haart te verblijven 🙂

  2. Ik heb meteen even gekeken. Handige site, alleen zou ik de thema’s ook wel willen combineren, dus niet alleen kindvriendelijk maar dan ook nog kiezen voor een ander thema erbij. Los daarvan lijkt het mij zeker handig om snel iets te vinden. Heb je zelf al geboekt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *