MAC Soft & Gentle

Als er iets al een hele lange tijd op mijn wishlist stond, dan is het de MAC mineralize skinfinish soft & gentle wel! Uiteindelijk kreeg ik hem afgelopen kerst van Wessel cadeau (he’s the best! ♥).

MAC soft & gentle komt in een zwart kartonnen doosje wat voor de helft glanst en voor de andere helft mat is. Op de voorkant staat alleen de nodige informatie (wat voor een product is het, inhoud/gewicht) en op de achterkant van het doosje staan de ingrediënten vermeld.

De poeder zelf zit in een rond kunststof doosje, met een groot doorzichtig venster in het deksel. Zo kun je meteen zien met welke kleur poeder (in dit geval highlighter) je te maken hebt.
Het doosje sluit door middel van een magneetsluiting, hij sluit prima. Echter is het openen van het doosje wat lastiger, doordat je weinig grip hebt en de magneetsluiting het vrij goed doet.

Lees ook: MAC extra dimension skinfinish – Show gold.

De kleur van soft & gentle vind ik echt prachtig! Het is een champagne kleurige highlighter.
Hij is ontzettend goed gepigmenteerd en hij pakt makkelijk op met je kwast, let er dus op dat je niet teveel gebruikt. Dankzij de goede pigmentatie is hij ook nog eens erg zuinig in gebruik.
soft & gentle
Soft & gentle is onder andere te koop bij de MAC store of de Douglas voor €29,50 (10 mg).
Heb jij Soft & Gentle ook in jouw collectie zitten?

12 gedachten over “MAC Soft & Gentle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *