Zó houd je je seksleven spannend

seksleven spannend
Je wilt het liefst dat de vonken er vanaf vliegen tijdens de seks, je zult eraan moeten werken, maar het is wel zeker mogelijk om uit je seksdip te komen. Als je wat langer in een relatie zit kan het gebeuren dat jullie seksleven een beetje in een sleur terechtkomt. Helemaal nergens voor nodig, want met deze tips houd je je seksleven spannend!

Praten
Laat ik meteen met de allerbelangrijkste van alle tips beginnen; praten. Als je niet blijft praten met elkaar, weet je ook niet van elkaar wat je wel en niet prettig vindt. Wanneer je je voorkeuren op seksueel gebied niet uitspreekt, kan je partner je ook niet volledig bevredigen, tenzij hij je gedachten kan lezen. Het is dus ontzettend belangrijk om voor, tijdens en na de seks met elkaar te blijven communiceren (communication is key!). Maak je verlangens en fantasieën ook bespreekbaar met elkaar.

Regelmaat
Zorg ervoor dat je regelmatig seks hebt, want als je vaker seks hebt, krijg je ook meer zin in seks. Hoe minder seks je met elkaar hebt, hoe minder de zin in seks wordt. Probeer minimaal één keer per week seks te hebben met elkaar, het liefst twee keer per week.

Sekstoys
Misschien vind je het gebruik van sekstoys of het idee ervan helemaal niks, maar dat weet je eigenlijk pas als je het geprobeerd hebt. Er is ontzettend veel variatie op het gebied van seksspeelgoed. Denk bijvoorbeeld aan een vibrator, dildo, buttplug, penisring, tepelklemmen, etc.

Variatie
Elke keer hetzelfde standje gaat vervelen, dus wees creatief en ga samen op seksueel onderzoek uit. Heb seks op een andere plek (op de keukentafel, in de auto, in de buitenlucht), geef elkaar een erotische massage, probeer andere uitdagende standjes (kamasutra), probeer eens een rollenspel, laat de ander leiden of maak gebruik van sekstoys. Durf met elkaar te experimenteren op seksueel gebied.

Glijmiddel
Glijmiddel maakt het glijden van de penis zachter, sensueler en intiemer. Ook kan het de seks een stuk lekkerder maken, helemaal als de vagina wat droger is/blijft. Een paar druppels is vaak al voldoende. Ze zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en smaken, bijvoorbeeld met tintelend gevoel. Je vindt allerlei soorten glijmiddel (maar ook een ruim aanbod aan sekstoys en lingerie) op Lovedokter.

Voorspel
Een goed voorspel is het halve werk. Stuur je partner overdag een sexy WhatsApp berichtje, laat ergens een string slingeren of raak elkaar vluchtig aan op intieme plekken. De zin in seks wordt hierdoor geprikkeld en doordat je elkaar de hele dag hebt lopen ophitsen, resulteert dit in seks waar de vonken vanaf vliegen.

Hoe houd jij je seksleven spannend?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

3 gedachten over “Zó houd je je seksleven spannend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *