Balea professional – Keratin repair haarverzorging

keratin repair
Ik struin maar wat graag rond in de DM in Duitsland op zoek naar nieuwe pareltjes qua skincare, haarverzorging en make-up. Onlangs nam ik daar de Balea professional keratin repair haarverzorgingslijn mee. De shampoo van deze haarverzorgingslijn nam ik al eens eerder mee & nu nam ik de rest van het gamma ook mee.

Shampoo

keratin repair shampoo

Over de keratin repair shampoo van Balea professional schreef ik al eens een review, alleen heeft hij nu een nieuw jasje gekregen maar gelukkig wel met dezelfde heerlijke lichtzoete zachte geur. Persoonlijk vind ik de nieuwe verpakking mooier dan de oude, het ziet er allemaal net wat strakker uit.

Spoeling

De keratin repair spoeling herstelt beschadigd haar, het vult broze plekken op en maakt het haaroppervlak glad. Daarnaast zorgt het ervoor dat je haren goed door te kammen zijn na gebruik. Het versterkt de verzwakte haarstructuur, vermindert haarbreuk, zorgt voor optimale doorkambaarheid en minder pluizend haar.

Keratine helpt de haarvezels te versterken en zorgen voor een verbeterde haarkwaliteit, het vermindert haarbreuk en geeft een natuurlijke glans voor gezond uitziend haar. Dit doordat haarbouwstenen zoals keratine worden opgeslagen in de haarstructuur. Het helpt de haarvezels te versterken en zorgt voor een verbeterde haarkwaliteit. Voor een natuurlijke glans en zijdezachte gladheid.

 • Verzorgingsformule met keratine en peptiden
 • Voor broos, structureel beschadigd haar
 • Pro-Strength technologie
 • Zonder siliconen
 • Zonder alcohol
 • Zonder sulfaat

Zachtjes inmasseren in nat haar (in de haarpunten en haarlengten), even laten inwerken en vervolgens zorgvuldig uitspoelen met lauwwarm water.

De geur van de spoeling is iets minder aanwezig dan die van de shampoo, maar ruikt evengoed heerlijk!

Haarmasker

De keratin repair haarbehandeling (haarmasker) van Balea professional is speciaal gemaakt voor broos en structureel beschadigd haar. De verzorgingsformule is verrijkt met keratine en peptiden en geeft het haar nieuwe kracht. Voor gezond uitziend haar. Na gebruik voelt het haar heerlijk zacht en soepel aan. De geur van het masker is wederom geweldig en sluit goed aan bij de andere producten.

Gebruik 1 a 2 keer per week in de haarlengten en punten (vochtig), laat het 2-3 minuten intrekken en spoel het dan zorgvuldig uit.

 • Verzorgingsformule met keratine en peptiden
 • Voor broos, structureel beschadigd haar
 • Pro-Strength technologie
 • Zonder siliconen
 • Zonder alcohol
 • Zonder sulfaat

Conclusie

De Balea professional keratin repair haarverzorgingslijn bestaat ook nog uit een verstevigende mousse en haarspray, maar die heb ik niet meegenomen, omdat die ten eerste niet aangevuld waren en deze producten gebruik ik ook vrijwel nooit in mijn haren.

Shampoo – 250 ml | €1,45
Haarspoeling – 200 ml | €1,45
Haarmasker – 300 ml | €2,95
Verstevigende mousse – 150 ml | €1,45
Haarspray – 250 ml | €1,45

Het moge duidelijk zijn dat ik erg enthousiast ben over deze haarverzorgingsproducten van Balea. Na het gebruik ervan zijn mijn haren zacht, hebben een mooi volume (de natuurlijke slag in mijn haren komt extra goed naar voren), een natuurlijke glans en een stuk minder pluizig dan voorheen. Het is bijna alsof je bij de kapper bent geweest en dat voor super fijne prijzen! Ik raad je aan om in ieder geval deze 3 producten te kopen en samen te gebruiken voor optimaal resultaat.

Ik twijfel nu toch wel een beetje over de verstevigende mousse van deze Balea professional keratin repair haarverzorgingslijn, misschien dat ik die de volgende keer dat ik bij de DM ben toch mee neem om te proberen.

Balea professional keratin repair

Welke haarverzorgingsproducten gebruik jij?

11 gedachten over “Balea professional – Keratin repair haarverzorging

 1. Wat een prijsjes! Dit klinkt wel heel goed, al ben ik heel voorzichtig wat ik met mijn haren doe (ouder wordend haar, dus het uiterlijk van de haar zelf veranderd – soms wat stugger – en ik heb toch echt een minder vollere haardos dan vroeger. Zelf gebruik ik het merk Milkshake (raadt mijn hairstylist aan), Guhl, Dr Organic en Oolaboo. Maar natuurlijk zijn dit hele andere bedragen. En als ik meer op mijn geld zou moeten letten, zou ik het overigens ook zeker proberen. Zeker met deze review.

  1. Het merk Milkshake heb ik even moeten opzoeken, kende het niet. Oolaboo gebruik ik inderdaad ook wel eens! Maar de producten van Balea (DM eigen merk) zijn echt heel fijn, dus waarom zou ik dan duur betalen 😉 Had laatst een keer dure shampoo en conditioner (van Umberto Giannini) & daar werd m’n haar niet blij van. 🙁

 2. Ik ben dol op Balea! Jammer genoeg wonen we niet zo dichtbij Duitsland. Maar als we er zijn, ga ik meestal ook even naar de DM.

 3. Ik ben ook echt fan van de DM, en Balea is een onwijs tof merk. Ik zou vooral het haarmasker willen proberen, de haarmaskers die ik eerder heb geprobeerd zijn allemaal erg fijn, maar ook erg duur. Dus deze lijkt me een prima alternatief. Zal hem meenemen de volgende keer dat ik er weer ben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *