Essence LASH LIKE A BOSS – false lashes

Essence LASH LIKE A BOSS
Doordat ik nu tijdelijk geen wimperextensions kan laten zetten was ik op zoek naar een mooi alternatief, niet voor alledaags gebruik want daar gebruik ik gewoon mascara voor, maar voor op een feestje als het allemaal net even wat extra mag. De Essence LASH LIKE A BOSS kunstwimpers kwamen op mijn pad en ik besloot er een paar mee te nemen om uit te proberen. Benieuwd of het wat is? Lees dan gauw verder.


03 Unique

De Essence LASH LIKE A BOSS kunstwimpers hebben een 3D-effect dat een wow-finish met expressief volume creรซert. Dankzij de flexibele wimperstrip zijn de kunstwimpers gemakkelijk en eenvoudig aan te brengen. De meegeleverde wimperlijm zorgt ervoor dat ze op hun plaats blijven. De wimpers kunnen meerdere keren worden gebruikt, zodat wimperliefhebbers alles hebben wat ze maar wensen.

In totaal heeft Essence 7 verschillende soorten LASH LIKE A BOSS kunstwimpers in haar assortiment, zo is er voor ieder wat wils. Zelf nam ik nummer 03 Unique & 04 Stunning mee.

LASH LIKE A BOSS
04 Stunning

  • Kunstwimpers met een 3D-effect voor een wow-finish
  • Met een flexibele wimperstrip
  • Inclusief wimperlijm
  • Herbruikbaar
  • Vegan
  • Cruelty-free
  • 7 verschillende kunstwimpers

Aanbrengen:
1. Lijn de wimperband uit met je natuurlijke wimperlijn om de vorm te checken. Knip overtollig materiaal af indien nodig.
2. Breng een dun laagje lijm aan langs de wimperband. Wacht 30 seconden voor je ze aanbrengt.
3. Plaats de wimpers dicht tegen je natuurlijke wimperlijn aan en druk ze zachtjes aan.
4. Trek de wimpers er voorzichtig af om ze te verwijderen. Reinig de wimpers met oogmake-up remover en plaats ze terug in het bakje voor hergebruik.


Het verschil tussen met รฉn zonder kunstwimpers (links met, rechts alleen wat mascara).

Zelf heb ik een klein stukje van de uiteinden afgehaald. Voorheen had ik hier ook veel last van (prikkend gevoel in de ooghoeken) door de stugge/harde wimperstrip, daar heb ik gelukkig met deze flexibele wimperstrip geen last van, ideaal! Ze zijn dus erg flexibel waardoor je ze erg mooi en goed kunt aansluiten op je eigen wimperrand. Wel heb ik mijn eigen wimperlijm van DUO gebruikt, daar kan geen andere wimperlijm tegenop vind ik persoonlijk. Wat mij betreft zijn deze kunstwimpers LASH LIKE A BOSS van Essence een absolute aanrader!


Links alleen mascara & rechts met de kunstwimpers van Essence.


Links 03 Unique en rechts 04 Stunning.

Je scoort een doosje LASH LIKE A BOSS kunstwimpers onder andere bij Kruidvat voor โ‚ฌ2,99.

LASH LIKE A BOSS

Wat vind jij van deze kunstwimpers & gebruik jij wel eens kunstwimpers?

14 gedachten over “Essence LASH LIKE A BOSS – false lashes

  1. Wat een mooie verpakking! Ik ben al heel lang op zoek naar een mooie vegan kunstwimpers om eens te proberen. Deze lijken mij zeker de moeite waard!

    1. Ik gebruik altijd mijn eigen lijm van DUO, maar zo’n mini tube is dan wel weer handig om mee te nemen in de handtas, voor het geval dat er toch een hoekje los laat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *