Behind Jouvence #10 | 3x uit eten, gourmetten & verhuizing


De afgelopen paar weken gingen we 3 x uit eten, gourmetten bij mijn ouders en een noodgedwongen verhuizing, waardoor we nu tijdelijk bij mijn ouders wonen met de katjes. Hoe en waarom lees je hieronder.


Rustig wakker worden met een ontbijtje, de katjes wilden ook wel een hapje.


Via de Postcodeloterij wonnen we shoptegoed voor een website, daar bestelden we seizoen 7 van Game of Thrones. De volgende dag was hij al binnen, dus meteen een marathon gehouden en hem in één dag uitgekeken (we hadden hem al gezien hoor).


Ik maakte een recept na van de receptkaartjes van Allerhande.


ABC in Sevenum werd geopend en je kon je inschrijven als proefeter. Helaas won ik dit niet, maar op de dag zelf bleek een vriendinnetje van dansen het wel gewonnen te hebben en ziek te zijn, of iemand in haar plaats wilde gaan, met nog 3 andere dames van de dansgroep gingen we 2 uur lang gratis bunkeren.


Ongeveer een week later werd ik ’s avonds ineens helemaal niet lekker. Douchen en op tijd naar bed was het idee, maar na het douchen kwam het om de beurt aan twee kanten eruit en dat de hele nacht en de paar dagen erna. Ik hield bijna niets binnen en leefde op zetpillen, thee en bouillon. Toen het overgeven en de diarree net uit het zicht waren, kreeg ik keelpijn en begon ik met hoesten, fijn..

Wessel was zo attent om het rose gold palette mee te nemen, naast de tijm siroop en de pastilles.


Weer een aantal sessies bij het revalidatiecentrum gehad & op het werk voor een collega (die aan het leren is voor preventie assistente) even voor patiënt spelen.


Uit eten nummer 2; bij ABC in Velp met mijn ouders en zusje. & rechts uit eten bij de Italiaan voor de verjaardag van Wessel z’n opa en oma.


Gezellig gourmetten bij mijn ouders.


Wegens een noodgedwongen verhuizing (een hoop ellende met de woning en de verhuurder) moesten we in 2 weken alles inpakken. Sinds afgelopen donderdag wonen we tijdelijk bij mijn ouders in (in juni kunnen we in ons nieuwe appartement). We hebben onze inboedel opgeslagen in een opslagbox. Al mijn make-up in verhuisdozen en meteen maar even mijn kledingkast uitgezocht, er ging een volle vuilniszak weg.


Bengel pakte net zo hard al zijn snoepjes weer uit. Door alle drukte geen zin of tijd om te koken, dus lekker makkelijk een pizza in de oven en een beetje proberen te ontspannen met een film.


Bengel keurt de swatches. Na alle verhuisdrukte even langs bij de snackbar.


De laatste dingen afronden in de oude woning. Blij dat we van alle ellende en gezeik af zijn nu!


Bengel helpt met het inruimen van de spulletjes bij mijn ouders & buiten oefenen aan het tuigje.

verhuizing
Met Wessel een broodje doen bij Bakker Bart & lekker een stuk wandelen/genieten van het mooie weer.

Kortom: door alle haast van de noodgedwongen verhuizing hebben we weinig aan Pasen gedaan en alle spanningen hebben weinig goeds gedaan voor de pijn in mijn lichaam. Ik kijk heel erg uit naar ons nieuwe appartement en zal jullie er tegen die tijd ook zeker meer van laten zien.

Bekijk hier alle andere Behind Jouvence!

19 gedachten over “Behind Jouvence #10 | 3x uit eten, gourmetten & verhuizing

  1. Wat een geluk voor jou dat ze ziek was kon je lekker eten! Jeetje binnen 2 weken alles inpakken dat zou ik nooit redden, vervelend!

  2. Wat een gedoe, zo’n plotselinge verhuizing. Maar al dat lekkere eten maakt een hoop goed 🙂 Succes met de verhuizing naar je nieuwe stekje in juni!

  3. Wat naar dat je zo plotsklaps uit je woning moest! Hopelijk nu even rust in de tent en een fijne nieuwe start in jullie nieuwe appartement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *