Behind Jouvence #12 | Uit eten, verjaardag & naar de dierenarts


In deze Behind Jouvence ging ik uit eten met een aantal collega’s, kwamen er weer een aantal pakketjes binnen, genoot ik van het lekkere weer, werd ik 25 jaar jong en de katjes 1 jaar oud! Ook ontdekte ik een nieuwe serie, had ik een filmavond met de dansgroep en moesten we met Boefje naar de dierenarts.


We hebben de datum gekregen waarop we definitief de sleutel van het appartement krijgen. Nog maar 16 nachtjes slapen! We kochten daarom alvast wat nodige dingetjes, zoals wc papier, keukenpapier, schoonmaakmiddel en vaatwastabletten.

Ook wilden we al langer graag een zakloze stofzuiger, dus reden we naar de Mediamarkt om even te oriënteren. Uiteindelijk namen we er meteen een mee, voel me net de gelukkige huisvrouw met mijn nieuwe stofzuiger, haha!


’s Avonds aten we kip kebab met wraps, sla, komkommer en zelfgemaakte knoflooksaus.


Mijn bestelling van de Hunkemöller kwam binnen, evenals een pakketje van detoxshop en mijn H&M bestelling.


Links het badpak wat ik bestelde bij H&M, deze zat goed en mag blijven. Rechts de bikini die ik bestelde bij de Hunkemöller, ik vind hem zo gaaf! Helaas zat het voor geen meter en zag het er niet uit bij mij, dus helaas pindakaas, maar deze gaat retour.


Even gezond doen en alvast meal preppen voor op het werk de dag erop. Echter had ik die dag erop zoveel last van de fibromyalgie, dat ik niet ben gaan werken.

’s Avonds keken we de nieuwste aflevering van The 100! Eindelijk weer begonnen en spannend..


Boefje had interesse in mijn nieuwe mascara van Essence.


Bestellingen uitpakken op het werk. Ziet er allemaal vrij heftig uit, maar wij hebben sinds kort een implantoloog in de praktijk en die gebruikt deze spullen.

Samen met Bengel de JouwBox uitpakken.


Bengel komt even naast me zitten, terwijl ik aan het bloggen ben.

Het testpanel maakt kennis met de liquid snack.


Lekker bijkleuren op het Waalstrandje & goed smeren uiteraard!


Een Twizzl halen, kan wel met dit mooie weer. ’s Avonds is het nog lekker weer en besluiten we om even lekker in de achtertuin te zitten met de katjes.


Het was weer tijd voor de prikpil.

De oma van Wessel wilde naar de Ikea, dus gingen we mee en aten er meteen een hapje. Niet heel gezond, maar het was wel erg lekker!


Bij de Hema kocht ik een letterbord, superleuk. Meteen even uitgeprobeerd met Boefje.


Uit eten met lieve/leuke collega’s bij ABC Velp. Het was weer lekker en gezellig.


5 mei was ik jarig en werd ik 25 jaar, halve Sarah! Van Wessel kreeg ik deze prachtige bos bloemen, een grote kaart en de dvd & cd van Vaiana, yes! ♥


Heerlijk en zo simpel, groenten uit de oven.

’s Avonds filmavond met de dansgroep. Was meer een vreetfestijn 😉


We gingen naar de Mediamarkt voor de PS4 pro, maar er waren problemen met de leverancier, dus die hadden ze helaas niet liggen. Wel scoorde ik een dvd: The Greatest Showman, geweldige film!

’s Avonds at ik pasta met asperges.


Even een wandeling in het dorp om even het hoofd leeg te maken. Baby gansjes, zo lief!


12 mei waren Bengel & Boefje jarig en werden ze 1 jaar oud. Ze kregen een paar nieuwe speeltjes (alsof ze nog niet genoeg hadden) en wat lekkers.

Ik ontdekte de serie The Sinner, ik vond hem zo spannend dat ik seizoen 1 in 2 dagen keek.

behind jouvence
Boefje heeft last van z’n oogje en er komt elke keer wat smurrie uit, dus besluiten we even langs te gaan bij de dierenarts (better safe than sorry!). Het blijkt niet voor niks, want hij heeft niesziekte en een ontstoken oogje daardoor. We krijgen antibiotica pilletjes mee en een zalfje voor het oogje. Volgende week woensdag terug voor controle. Arm ding, hopelijk is het gauw over & krijgt Bengel het niet ook te pakken.

37 gedachten over “Behind Jouvence #12 | Uit eten, verjaardag & naar de dierenarts

 1. Wat een super leuk badpak, die bikini lijkt me bij weinig mensen echt goed te staan, als ik zo het broekje zie. Een goede week zo te zien en wat een prachtige katten, hopelijk is hij snel beter.

 2. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat heb je leuke dingen gekregen 😀
  Hopen dat Boeffie snel weer de oude is 🙂 Nooit leuk als ze ergens last van hebben!

  Blijf dit soort overzichten leuk vinden om te lezen!

 3. Beterschappie! En yeeeeeeei, nog een The 100 fan! Wij moeten wel nog steeds verder gaan kijken.. Loop een beetje achter. Thanks! Ik weet wat ik ga doen vanavond!

 4. Nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag! Mooie stofzuiger heb je gekocht, ik zou met zoiets ook heel blij zijn, echt!
  Ahhh. dat oogje.. Mijn Marie heeft het altijd en de dokter geeft er nooit iets voor.
  Die foto dat bengel naast je op de stoel zit, onwijs leuk!
  Die bikini had ik ook op het oog… ik ben benieuwd hoe die bij mij zit.
  Leuk overzicht!

  1. Dankjewel! Boefje heeft het gelukkig niet altijd, maar nu helaas dus wel. Volgens de dierenarts was het niesziekte met een virus? Dus kregen meteen antibiotica pillen en zalf voor het oogje mee. Nu loopt Boefje de hele tijd met een oogje (half) dicht. Ben benieuwd hoe de bikini jou bevalt!

 5. Jammer dat de bikini niet past!! Ik vind hem nochtans super omdat hij zo hoog komt, en na 3 zwangerschappen kan ik wel iets gebruiken om wat striemen te bedekken… dacht ik eerst, maar als ik dan denk dat mijn vetrolletjes waarschijnlijk door de gaatjes zouden komen piepen… neen, toch maar niet dan haha 😀 Veel plezier en geluk in het toekomstige stekje!!

 6. nog van harte met je verjaardag babe! En die viana dvd en cd daar zou ik ook super blij mee zijn geweest. Ik voel me als een kindje zo blij als ik naar de film of muziek luister. Klinkt alsof je een heerlijke week hebt gehad. Op naar deze week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *