Benecos natural lipsticks Just Red & Marry Me


Lipstick review met lipsticks van Benecos in de kleuren Just Red & Marry Me. Ik heb ze al een tijdje hier liggen, het kwam er maar elke keer niet van en dat terwijl ik zo nieuwsgierig was naar deze twee kleuren.

De lipsticks van Benecos zitten in een zwarte huls met een zilverkleurig randje. Op de onderkant staat de naam van de lipstick. De lipsticks kun je helemaal in de huls draaien, zodat de kans op het kapot stoten ervan een stuk kleiner wordt.


Links: Just Red & rechts: Marry Me.

Just Red lijkt een egale donkerrode lipstick. Marry Me lijkt meer rood-roze met een shimmer/metallic glans erin.

De lipsticks zijn 100% natuurlijk.

Ingrediënten: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, LANOLIN, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) CERA, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) CERA*, CERA ALBA (BEESWAX)*, PARFUM (ESSENTIAL OILS), LIMONENE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, MALTODEXTRIN, ASCORBYL PALMITATE, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT*, LINALOOL, BENZYL BENZOATE [+/- (MAY CONTAIN) CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, ISOAMYL LAURATE, MICA, TALC, TIN OXIDE, CI 77007, CI 75470, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, TALC, SILICA, CI 77742].

* Gecertificeerd biologisch ingrediënt

Just red

Just Red is op de lippen helaas niet zo’n dekkende lipstick als ik dacht, het is meer een sheer lipstick. Oh, wat baal ik hier van, want ik had het echt een prachtige kleur gevonden als hij zo intens rood was als in de huls. Het is nog steeds geen slechte/lelijke kleur lipstick, maar ik ben gewoon een beetje teleurgesteld dat hij sheer is. Hij brengt soepel aan en voelt als een goed voedende lippenbalsem aan op mijn lippen.

Marry me
marry me

Marry Me is een rood-roze (misschien zelfs richting berry achtige) kleur lipstick met goud-roze shimmer erin en een metallic achtige finish. In tegenstelling tot Just Red lijkt Marry Me wel volledig te dekken. Ik vind het een prachtige en aparte kleur lipstick. Dit maakt het ‘verdriet’ om Just Red een stuk minder. Ook deze brengt soepel aan en geeft een voedend gevoel op de lippen.

Na een uurtje of 4 moet je hem wel weer bijwerken, maar hij vervaagt op een natuurlijke manier, dus geen rare randen/lijnen.

De lipsticks kosten €9,95 per stuk, ze zijn verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren en je vind ze hier.


Links: Just Red & rechts: Marry Me.

Welk van de twee lipsticks vind jij het mooist?

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

23 gedachten over “Benecos natural lipsticks Just Red & Marry Me

  1. Mooie kleuren. In de huls bijken ze bijna identiek, maar op de swatches is duidelijk te zien dat ze anders zijn. De shimmer lipstick doet me denken aan die van Urban Decay.

  2. Zelf draag ik nooit rood omdat ik het mezelf niet zo vind staan, maar meer bordeaux- of wijnrood vind ik dan wel weer tof. Deze kleuren staan je mooi!

  3. Wat een mooie lipsticks! Ik vind Marry Me de mooiste kleur, fijn dat deze ook volledig dekt. Ik ben erg benieuwd geworden naar deze lipsticks, misschien toch eens uitproberen. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *