Behind Jouvence #11 | Heerlijk weer, interieur inspiratie opdoen & Zoo Zajac


In deze Behind Jouvence: heb ik heerlijk genoten van het mooie weer (lees: Waalstrandje en iets te vaak een ijsje), we zijn een dagje naar Duitsland geweest om te winkelen bij Zoo Zajac en CentrO in Oberhausen en ik maakte voor het eerst zelf asperges! Spelen met de katjes, een glimp van ons nieuwe appartement en daarvoor ook een hoop interieur inspiratie opgedaan. Kortom, genoeg te zien en te lezen!


Hier een idee van hoe ons nieuwe appartement eruit komt te zien, wij krijgen niet deze woning, maar de woning ernaast, dus alles in spiegelbeeld van wat we nu gezien hebben. 1 juni krijgen we de sleutel, nog een maandje dus! Vinden jullie het leuk om een soort van verhuispost te zien?


Met de katjes in de achtertuin aan het tuigje. We hebben nu twee langlooplijnen gekocht, dat gaat een stuk beter.


Wandelen en even het hoofd leegmaken met Wessel in de polder.


Van al dat spelen wordt je moe! Boefje lekker in slaap aan het sukkelen op mijn laptop, aan de kant waar de blazer warme lucht blaast.


Bloesem! Ik vind dit zó mooi, jammer dat het maar een paar weken staat.

Bengel helpt met het inruimen van de la.


Met Wessel en vriendinnetje Cindy gingen we naar Zoo Zajac, een supergrote dierenwinkel in Duisburg (Duitsland). Hier hebben we 2 uur rondgelopen, daarna zijn we doorgereden naar CentrO in Oberhausen.


Ze hebben er ontzettend veel dieren. Pauwen, vissen, vogels, reptielen, muizen, fretjes, puppies & kittens, maar ook kleine aapjes en een luiaard! Je kijkt hier alleen daarom al je ogen uit. Daarnaast hebben ze ook een erg groot aanbod in dierenbenodigdheden.


We kochten een baan met een balletje erin, nog wat speelgoed en snoepjes. Aangekomen bij CentrO in Oberhausen gingen we eerst een hapje eten. We gingen voor de döner.


Bij CentrO zijn we ook nog wel even zoet geweest en kochten een aantal leuke dingen (shoplog vindt je hier).

Thuis aangekomen stond er een pakketje op mij te wachten van Salt of the Earth deodorant.


De katjes zijn erg nieuwsgierig naar hun nieuwe speelgoed uit Duitsland. En vinden het maar wat mooi dat er in het balletje ook nog eens een lichtje knippert.

Boefje is lekker in de weer met z’n plaid, ik vind het zo lief en schattig als hij dit doet.


Toen hadden we een week lang prachtig weer, dus het Waalstrandje kon niet ontbreken. Ik ben serieus al wat bruin bijgekleurd (voor mijn doen dan).


De wekelijkse boodschappen doen & een cadeau voor papa zijn verjaardag.


Voor het eerst zelf asperges klaargemaakt & het was heerlijk! Eerst had ik de asperges in traditionele versie klaargemaakt, met ham, saus en ei. Ik had nog wat asperges en saus over, daarvan heb ik een pasta gemaakt, ook dit was verrassend lekker! Voor herhaling vatbaar.


Ijs! Met de smaakjes yoghurt aardbei, stracciatella & bokkenpootjes.

Een stuk van mijn haren af laten knippen bij de kapper, was weer hard nodig! Na een bezoekje aan de kapper valt het altijd meteen heel anders; een stuk voller en mooier. Volgende keer wordt het waarschijnlijk puntjes knippen en een balayage.


Ik had een deur 5 minuten open laten staan en Bengel had ‘vol trots’ de wasmand gesloopt.

Dit maakte hij goed door te helpen met het maken van productfoto’s.


Over 4 weken krijgen we al de sleutel van ons nieuwe appartement, dus we gingen wat inspiratie op doen bij wat woonwinkels. We gaan van 80 vierkante meter naar 45 vierkante meter, dus er moet even creatief gedaan worden met de ruimte die we hebben.

We willen voor een hoogslaper gaan, zodat we daaronder nog kasten kunnen zetten wat weer voor opbergruimte zorgt.


Bij de Pronto waren we op slag verliefd op deze tafel met de antraciet gekleurde stoelen.


Hoe mooi is deze wijnkast? Wij vonden hem in ieder geval erg gaaf, maar hebben er waarschijnlijk geen ruimte voor.

Met mijn zusje ging ik even het dorp in, lekker rondneuzen bij de winkels in het dorp.

behind
Bengel kan soms zo raar kijken, hier heeft hij z’n tongetje uit z’n mond hangen.

Op koningsdag reden we even naar de DM, maar we waren niet de enige met die gedachte, want jezus wat was het druk!

13 gedachten over “Behind Jouvence #11 | Heerlijk weer, interieur inspiratie opdoen & Zoo Zajac

  1. Wat onwijs leuk dat je over een maand al de sleutel krijgt van het appartement. Zo leuk dat jij je nu met de inrichting daarvan kunt bezighouden 🙂 Ik help mijn broer nu ook met het inrichten van zijn huis en dat vind ik ook zo onwijs leuk om te doen!

  2. Ik kom hier voor het eerst, maar het is duidelijk dat je een echte dierenvriend bent.

    Leuk appartementje ziet er dat uit zeg!
    Onze katten lopen gewoon rond buiten, zonder riempje. Maar wij wonen op de boerenbuiten.

  3. Ik zie hele lekkere food dingen hahahaha. ben altijd met eten bezig en wat een lieve poesjes. Ik heb er ook twee, Pluim en Purkje! Wat ontzettend leuk dat je de sleutel krijgt van je appartement. Heel veel geluk en plezier daar!

  4. Ik wil ook echt nog een keer naar ‘Zoo Zajac’, staat nog op mijn bucketlist. Een dierenwinkel met aapjes en een luiaard…hoe verzin je het. Super veel plezier met het inrichten van jullie nieuwe woning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *