Behind Jouvence #2 | Vierdaagsefeesten, uit eten & shoppen

Op deze manier wil ik jullie graag wat vaker een kijkje in mijn leven geven, wat gebeurt er achter de schermen bij Jouvence. De laatste (& tevens eerste) Behind Jouvence stond al dik een maand geleden online, tijd voor een update dus! De meeste foto’s zijn van de afgelopen twee weken.


Ik had mijn blog een beetje verwaarloosd. Ik had het de afgelopen tijd erg druk, onder andere met leuke dingen. Uiteindelijk ging ik weer aan de slag voor mijn blog en leefde ik me uit met het swatchen van oogschaduw (links: Morphe & rechts: ?? die weet ik even niet meer & het ergste is dat ik het bijbehorende palette ook niet kan vinden, haha).

Mijn zusje en ik gingen op visite bij een vriendinnetje en haar nieuwe pup: Mila, wat een cutie!

Wessel en ik gingen naar de Mediamarkt voor nieuwe boxen in de auto, uiteindelijk kwamen we ook nog thuis met een soundbar. Op bovenstaande foto zie je een speaker in de vorm van een bulldog, superleuk, alleen het prijskaartje was iets minder.. €1500,-

We gingen gezellig met z’n allen buiten grillen om te genieten van het heerlijke weer.

& naderhand maakte ik deze (veel te grote, maar ontzettend lekkere) aardbeien sorbet, yum!

Selfie.

2 weken geleden hadden we een afscheidsetentje van een collega in verband met pensioen. In een poepie chique restaurant (niks voor mij), maar de carpaccio was heerlijk!

2 weken geleden was het zover, de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Ik woon zodanig dichtbij dat we er in 20 minuten met de fiets zijn. Uiteindelijk ben ik 3 avonden geweest en het was super gezellig! Zo hebben we het vuurwerk gekeken, Brace, Ronnie Flex & 2unlimited gezien. We hebben ons erg vermaakt bij het foute uur van Q-Music Matrixx live at de kade.

Met vriendinnetje, zusje & vriendlief.

Afgelopen vrijdag kreeg ik van Wessel een ijsje bij de Italiaan, delicious! Uiteraard ging ik voor de smaak stracciatella. Dit was trouwens een van de lekkerste Italiaanse ijsjes die ik ooit op heb!

Zaterdag gingen we shoppen in Nijmegen tijdens de summer sale.

& er moest natuurlijk döner kapsalon gegeten worden in de stad.

behind jouvence

Zaterdagavond sloten we af met lekker buiten grillen. Ik heb ’s avonds nog een tijd buiten gezeten, maar dit was niet zo’n slimme zet. Ik heb het moeten bekopen met 9 muggen bulten!!

Meer foto’s zien van wat er achter de schermen? Mij volgen kan via Instagram.

4 gedachten over “Behind Jouvence #2 | Vierdaagsefeesten, uit eten & shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *