Behind Jouvence #3 | vakantie Spanje, escape room & we love the 90’s

Behind Jouvence #2 is inmiddels 3 maanden (!!!) geleden verschenen, ik moet echt wat vaker gaan updaten, haha. In de tussentijd ging ik op zomervakantie naar Tsjechië, ben ik een week op vakantie naar Spanje geweest, ik bezocht het we love the 90’s festival, had dansweekend & nog veel meer..


First things first. Begin augustus gingen we op zomervakantie naar Tsjechië. We zijn hier 4 jaar geleden ook al een keer geweest, dus helemaal nieuw was het niet. Het weer was ook niet alle dagen even best helaas, desondanks hebben we een leuke vakantie gehad. We zijn lekker vaak uit eten geweest, omdat alles daar erg goedkoop is voor ons.


Ook was er vlakbij de camping een bunker waar je kon schieten, erg bijzonder om dit een keer ervaren te hebben.

Kleine Spikey lekker op het dekentje ♥

Samen met mijn zusje en vriendinnetje Cindy gingen we naar we love the 90’s festival in Nijmegen. Het was super warm die dag en hebben het erg leuk gehad. Toen ik hoorde dat Shaggy zou komen moest en zou ik gaan! Helaas viel Shaggy achteraf erg tegen, puur door de opzet van zijn optreden. Lou Bega Mambo nr 5 daarentegen was erg goed. Er waren onder andere ook Paul Elstak, Party Animals, T-Spoon, Marusha, Capella, Mental Theo & Darkraver. Volgend jaar wil ik weer!

Shaggy & Lou Bega.

Ik maakte heel veel nieuwe sieraden kaartjes en nieuwe sieraden ter voorbereiding op de kerstmarkt waar ik 11 december zal staan.

Samen met vriendlief ging ik een dagje naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Het weekend erop brachten we een bezoekje aan de Apenheul, waar ik sinds ik 4 jaar oud was niet meer ben geweest. Ik herkende niets, maar desondanks was het een erg leuke en mooie dag.

Lekker rondstruinen bij de Ikea. Dit wordt hem trouwens, onze nieuwe keuken nu nog een huis!

Etentje ter ere van oma’s verjaardag, dus highlighter en bronzer on fleek.

Die week erop moest ik vrijdag ochtend extra werken, daarna ging ik gezellig met Wessel lunchen bij Villa Voorstad in Nijmegen, het was heerlijk! Liefde voor carpaccio

Dat weekend had ik dansweekend met de dansvereniging. Het was ontzettend leuk en we hebben van alles gedaan. Zo begon het weekend zaterdag bij de Bounz in Nijmegen (superleuk om een keer gedaan te hebben), daarna hadden we een streetdance workshop, danstraining en brooddeeg figuurtjes maken lekker gekliedert.


’s Avonds gingen we naar escape the room, echter was dit een horror versie en hebben we alles bij elkaar gegild en geschreeuwd. Achteraf kunnen we er erg om lachen toen niet. Eenmaal terug van dit avontuur deden we nog een speurtocht. De dag erna hadden we nog een danstraining en na de lunch kregen we nog bootcamp, waar ik overigens 3 dagen moeilijk van heb gelopen en alles me zeer deed.

Hoe leuk is dit grote knuffel konijn van de Hema? Ik heb hem, tot mijn spijt, niet meegenomen.

Even een kijkje genomen bij de kerstshow van de Intratuin in Duiven,

& in de herfstvakantie hebben we een week lang kunnen genieten van de Spaanse zon. We hebben een paar dagen zelfs 30 graden gehad, heerlijk!

behind jouvence

Ook deden we een dagje dierentuin, erg leuk, bij sommige dieren mocht je in het verblijf en kon je ze voeren.

Dit was een kijkje achter de schermen vanaf de zomervakantie. Mij volgen achter de schermen kan via Instagram.

6 gedachten over “Behind Jouvence #3 | vakantie Spanje, escape room & we love the 90’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *