Behind Jouvence #20 | Vierdaagse, Burgers Zoo & heerlijk weer!

behind jouvence

Tijd voor een nieuwe Behind Jouvence; wat spookte ik de afgelopen twee maanden allemaal uit? We waren in Nijmegen voor de Nijmeegse Vierdaagse, lagen regelmatig aan het water dankzij het mooie warme weer, gingen een dagje naar Burgers Zoo, hadden een barbecue bij onze verhuurders en gingen uit eten voor oma’s verjaardag.

Ik ben veel ziek geweest en heb veel pijn in mijn lijf op het moment. Een hoop dingen lukken helaas niet zoals ik zou willen, maar dat is nou eenmaal niet anders & dat is oké. Je zult hier niet zoveel over voorbij zien komen, want ik laat liever alleen de leuke dingen zien die ik wel heb kunnen doen, dan de nadruk leggen op het negatieve. Afgelopen week ook naar de huisarts geweest, omdat ik al 5 dagen vanuit het niets ineens heel duizelig was en het bleef maar aanhouden. Volgens de huisarts is mijn evenwichtsorgaan overprikkeld en kan dat nog weken duren..

Vierdaagse Nijmegen
Mijn zusje en nichtje liepen de Nijmeegse Wandel Vierdaagse mee, dinsdag moedigden we ze aan bij mijn ouders thuis (route komt langs hun huis op) en op roze woensdag gingen Wessel en ik ze aanmoedigen in Nijmegen. Op de Waalkade stonden allemaal Drag queens en daar wilden ze graag mee op de foto, inclusief Wessel. Helaas zijn ze de 3e dag niet meer gestart in verband met teveel pijn en blessures. Desondanks een hele prestatie.


In de winkel kwamen we Lay’s limited edition chips tegen in de smaak pizza. Ik vond hem tegenvallen, maar Wessel vond hem wel lekker geloof ik (de zak is in ieder geval op gegaan dus..).

De katjes waren aan het slepen met hun speelgoed, er werd van alles uit het speelgoed mandje getrokken en in de gang verzameld.


Lekker weer, dus gezellig barbecueën op de camping bij mijn ouders met familie.
’s Avonds net op tijd thuis, want ik werd helaas weer erg ziek en kon meteen door naar bed.


Op zo’n 5 minuten rijden van ons huis is er een grote plas water (baggergat) waar je prima kunt vertoeven met warm weer. Sinds kort zit er ook een horeca gelegenheid bij. Wessel en ik haalden er een panini & die was erg lekker!


Ook lagen we veel aan de Rijn.


Er moest een hoop papierwerk geregeld worden voor de WIA-aanvraag bij het UWV. Ik zie hier zo ontzettend tegenop, omdat ik niet weet wat eruit gaat komen, dat geeft dan weer extra stress en dat slaat weer op mijn lijf. Er is met re-integratie al van alles geprobeerd, maar het werkt gewoon niet.

Na het op de post doen van de hele UWV papierwinkel lekker een ijsje halen bij de ijssalon.


Elke zomer is er een barbecue bij onze verhuurders, ook dit jaar was het weer erg gezellig en ontzettend lekker!


Mijn bord: ik wilde graag van alles wat proeven & meteen om de recepten gevraagd uiteraard. Ook kregen we nog een volle bak frambozen uit eigen moestuin mee naar huis, lekker voor in de kwark/yoghurt of gewoon zo.


Even wat boodschapjes doen in Duitsland en er meteen lunchen met curryworst.
Ik kocht er voornamelijk huishoudelijke producten, snoepjes voor de katten, mini marshmallows (warme chocolademelk) en yoghurt snoepjes (jeugdsentiment!).


Kermis in ons oude dorp, dus even met Wessel, mijn ouders en zusje eroverheen gelopen en een terrasje gepakt.
Uiteraard een paar oliebollen mee voor thuis.


In ons oude dorp is er altijd Ponymarkt tegelijkertijd met de kermis. Wij gaan altijd wat aan de late kant (’s middags) kijken, maar als je ’s morgens vroeg komt staat het helemaal vol met paarden en pony’s.


EIN-DE-LIJK mijn kledingkast uitgezocht en netjes ingeruimd. Ik ben 3 broeken tegen gekomen waar het prijskaartje nog aan hing, oeps.. Een hoop kleding en schoenen staan op Vinted, veel dingen zijn maar 1 x of zelfs helemaal niet gedragen.

Doen jullie katten dit ook? Tongetje uitsteken.


De Purpuz planner voor 2020 kwam ook binnen.

Met het veerpontje terug naar huis, want het was hier zo’n chaos doordat een paar grote hoofdwegen dicht zaten i.v.m. werkzaamheden.


Dagje Burgers Zoo met Wessel. Het was een dag met regelmatig een flinke bui, maar veel is gelukkig overdekt en we konden de buien steeds ontlopen op die manier. Na 4 uur in de dierentuin te zijn geweest was ik helemaal op en besloten we om lekker naar huis te gaan. ’s Avonds bestelden we döner bij de Turk.


Uit eten met de familie voor oma’s verjaardag Bij Welling in Duiven. Ik had carpaccio als voorgerecht, mixed grill als hoofdgerecht en trio van chocolade als toetje. Het was echt ontzettend lekker!


De JouwBox editie 6 kwam binnen! Er zitten zoveel mooie producten in deze editie.

Mickey in de relax modus.


Bengel & Boefje moesten voor controle en vaccinatie naar de dierenarts. Ze hebben de hele heen- en terugweg zitten miauwen in de auto. Gelukkig zijn ze goedgekeurd en kunnen ze er weer een jaar tegenaan. Wel moesten ze allebei wat afvallen.

Allebei naar de kapper geweest, ik heb alleen puntjes laten knippen.


Zelf geurzakjes gemaakt voor in de kledingkasten van organza zakjes en geurparels van Lenor.

Het 3e seizoen van 13 reasons why staat online, dus die hebben we even in een paar dagen gekeken (lag toch veel ziek op de bank).


We love the 90’s! Vorig jaar zijn we niet geweest, omdat het weer tegen zat. Daarnaast is het ook altijd maar de vraag hoe ik me op dat moment voel en hoe lang ik het vol houdt. Gelukkig ging het vrij goed en hebben we het erg leuk gehad! Zo zagen we onder andere Paul Elstak, Toy Box, Rednex (cotton eye joe), Gigi D’Agostino, Mental Theo & Charly Lownoise.


Mijn witte All Stars waren na afloop niet meer zo wit door al het stof, wij zelf overigens ook niet. Inmiddels heb ik ze weer schoon gekregen (afspoelen en in de wasmachine gegooid).


Groente ovenschotel, dit is zo lekker om zo te eten, maar het kan ook prima met pasta of aardappeltjes.


Zelf monchoutaart maken, i love monchoutaart!


Mijn Rituals bestelling kwam binnen, voornamelijk producten uit de Ritual of Holi collectie.


Kregen we onverwachts toch nog een paar warme zomerse dagen, dus heerlijk naar het water met onze buurvrouw en buurmeisje. ’s Avonds samen buiten gegrild op de galerij (want geen balkon of tuin, dus je moet wat).


Naar de IKEA voor wat simpele dingetjes zoals een nieuwe wc borstel, want die had ik per ongeluk gesloopt. Ook vonden we daar een nieuwe (slaap)bank die we willen gaan kopen, maar eerst kijken of we de oude bank verkocht krijgen, anders zitten we straks met 2 stuks en dat past niet!


Ik bestelde weer eens een Hello Fresh box! Mickey blij met de lege doos.

Zo, dit waren mijn afgelopen 2 maanden globaal. Nu ga ik lekker weer op de bank liggen. Tot de volgende Behind Jouvence!

16 gedachten over “Behind Jouvence #20 | Vierdaagse, Burgers Zoo & heerlijk weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *