Behind Jouvence #16 | Gezinsuitbreiding, laptop crash & nieuwe meubels

Behind Jouvence
De laatste Behind Jouvence is alweer 3 maanden (!!!) geleden. Shame on me.. Elke keer houd ik mezelf voor om er niet zolang tussen te laten zitten, maar op de een of andere manier schiet het er toch elke keer bij in.


Eind september hebben we de verjaardag van een vriendin die 25 wordt. Het is erg gezellig, we spelen leuke spelletjes en ze heeft voor een zelfgemaakt lopend buffet gezorgd, lekker!


Mijn oma is eind september jarig. Elk jaar vaste prik eten we samen met oma & de hele familie (we bestellen iets of gaan uit eten) op haar verjaardag, deze keer is het van de Chinees. Ik vind dit zó lekker!

Die dag erop is wat minder leuk, mijn verstandskies rechts onder gaat eruit (de laatste gelukkig!). Doordat ik de vorige keer zo lang napijn heb gehad van het verwijderen van de verstandskies links onder, zie ik erg tegen deze op. Het ging gelukkig allemaal vrij vlot, helaas wel weer napijn.


Thuis nestel ik mezelf op de bank samen met Boefje.

Op het moment dat dit online staat heb ik al ruim 14 weken last van helse rugpijn. Thuis begint het langzaamaan te lijken op een mini drugslab met al die medicijnen.


We halen wat boodschappen bij de DM & eindelijk heb ik de Balea adventskalender weten te bemachtigen! Vorig jaar greep ik elke keer mis.


We breiden ons gezin uit met een 3e katje; Kaylo. Die we via Stichting Poezensnuitjes adopteren. Speciaal voor de katjes daar maken we een goodiebag. Bengel & Boefje vonden de tas maar wat interessant!


Bengel & Boefje blazen en grommen naar Kaylo. Aii, ik had me dit toch anders voorgesteld. Uiteindelijk valt het heel erg mee. Boefje is na een dag al vriendjes met Kaylo en Bengel na 4 dagen.


En kijk wat een schatje! Hij voelt zich gelukkig al snel op z’n gemak.


Bij het bestellen van nieuw kattengrit laat ik ook een speeltje met balletjes meekomen. Bengel is fan!


Half oktober is mijn opa jarig en gaan Wessel en ik langs voor een taartje. De rest van de familie is allemaal op vakantie in Spanje.

In een paar dagen tijd kijken Wessel en ik de serie The Haunting of Hill House af. Super goede serie!


Voor mijn blog mag ik samen met Wessel naar LEGO World in Utrecht. We hebben ons er prima vermaakt! Daarna gaan we nog even Hoog Catharijne in en moet ik even snuffelen bij de LUSH. Uiteindelijk belanden we bij de Mc Donalds.


We bestellen een nieuwe grote krabpaal, want de oude was helemaal gesloopt. De krabpaal zit in 3 grote, zware dozen. Na ruim een uur opbouwen staat hij dan.


Koekoek!

Van mijn ouders krijg ik deze prachtige bos rozen.


Op advies van de huisarts en de fysiotherapeut moet ik proberen te wandelen. Het is heerlijk weer dus we besluiten om een stukje in het bos te wandelen. Achteraf helemaal gesloopt en nog meer pijn, maar ik heb het in ieder geval geprobeerd.


Na onze wandeling crashen we bij een pannenkoekenrestaurant die in het bos zit. Ik ga voor een broodje met zalm en Wessel voor een pannenkoek.


Door de pijn zit ik wekelijks bij de huisarts, die ook niet meer zo goed weet wat hij ermee moet. We besloten om bloed te prikken op ontstekingswaarden.

’s Avonds heb ik zoveel last van mijn fibromyalgie, dat ik het niet meer zie zitten om ook nog in de keuken te staan, dus we bestellen wat bij de Turk.


De dag erna doe ik rustig aan, want mijn lijf doet nog steeds veel pijn. Ik heb nog wel de energie om een pakketje van Ziaja te openen en deze foto te maken. De rest van de dag voel ik me alsof ik overreden ben door een vrachtwagen.


Bengel tussen de boodschappen. Hele verhalen heeft dit meneertje altijd.

Wij hebben een regendouche en soms lekt die even wat water. Zodra dat gebeurt vliegen de katten er altijd op af. Ik gok dat Bengel deze keer met zijn kop vooraan stond.


Eind oktober is Wessel jarig. Om dit te vieren gaan we met z’n tweeën uit eten bij een pannenkoekenrestaurant in de buurt. Ik kies de kipsaté en Wessel een pannenkoek met spek, ham, kaas en stroop.


Taart voor de jarige.

Mijn laptop heeft al wat langer kuren, maar nu was het dan toch echt einde oefening en kon ik er niks meer mee. Inmiddels is hij voor reparatie weg geweest en doet hij het weer. De harde schijf was kapot aan het gaan en ik had niet veel langer moeten wachten, want dan was ik al mijn bestanden kwijt geweest.


Nog voor Wessel zijn verjaardag gaan we met de opa en oma van Wessel lunchen. Ik kies uiteraard voor carpaccio en een warme chocolademelk met slagroom toe.


Bij de Pronto kopen we deze fruitkistjes en vaasjes met korting dankzij Black Friday. Naast dit kocht ik alleen een sweater en Wessel een pet.

pronto tv meubel
Bij de Pronto bestelden we dit tv meubel en een salon tafel uit dezelfde lijn. Zogenaamd uit voorraad leverbaar, echter is de lijn zo populair dat we er 19 weken op moeten wachten. Eind maart hebben we deze meubels dus een keer.. Als troost en als bedankje voor de aankoop, kregen we een Pronto tas en een deken.


& toen kwam er nog een katje bij; Mickey. Mickey is een echte knuffelkont en ligt graag bij je.
In 1 dag was hij gelukkig al geaccepteerd in de groep.


We gaan voor een weegmomentje en wat vragen langs de dierenarts. Bij Kaylo vermoeden we een navelbreukje, wat inderdaad wordt bevestigd door de dierenarts. Ook heeft hij een klein knikje in de punt van zijn staart, waarschijnlijk heeft hij als kitten ergens tussen klem gezeten. Bengel & Boefje zijn allebei iets afgevallen, dat was ook de bedoeling.

Mickey heeft een gat in de onderkant van onze bank gevreten om er vervolgens met z’n allen in te kruipen en er ruzie te gaan zitten maken. Na 2 dagen zijn we het zat, trekken de stof eronderuit en maken er wit hardboard tegenaan. Probleem opgelost..


In Duitsland kopen we een adventskalender voor de katten en bij de DM ligt wel de limited edition van Mickey Mouse – Catrice (helaas niet in NL verkrijgbaar).


Ik voel me niet lekker en besluit even te gaan liggen op de bank. Mickey besluit er lekker bij te komen liggen, schatje.


Vorige week ontving ik een Hello Fresh box en ik ben zeer te spreken hierover!
De gerechten waren allemaal erg lekker en weer eens wat anders.

Jouvence
Zo, dat was de Behind Jouvence weer voor nu. De volgende keer zal ik er niet weer 3 maanden tussen laten zitten!

14 gedachten over “Behind Jouvence #16 | Gezinsuitbreiding, laptop crash & nieuwe meubels

  1. Op verstandskiezen er uit laten halen.. het was hier een verschrikking! 3 weken ziek van geweest, inderdaad ook onder last van gehad. Bleef een stukje zitten met gevolg ontstoken kaak. 2e keer moesten ze mijn kies splijten in 4 stukken omdat hij er een kwart slag gedraaid was.. echt een feest… hopelijk gaat bij jou alles goed❤.

  2. zo, ik zie een hoop lekker eten hihi! gefeliciteerd met je nieuwe katje. ik heb toevallig vorige week ook bloed laten prikken vanwege langdurige rugklachten en krijg deze week de uitslag.

  3. Ai, ai, die verstandskiezen toch ook altijd. Gelukkig was het de laatste bij je! Ik weet uit ervaring hoeveel last je ervan kunt hebben (helaas). Vind het meubel wel heel erg leuk! Jammer dat het wat langer duurt qua levertijd, maar wel iets om je echt op te verheugen natuurlijk. Ik zie trouwens een heleboel lekker eten voorbij komen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *