Behind Jouvence #27 | 11 jaar samen, camping & tetanus prik


Ik had bedacht dat ik elke eerste van de maand de Behind Jouvence online zou zetten, maar het was sneller 1 juli dan gedacht. Daar gingen m’n goede voornemens, dus ik heb die plannen maar laten varen 😉 . In deze Behind Jouvence zijn Wessel en ik 11 jaar samen, ging ik naar mijn ouders op de camping en moest ik een tetanus prik halen.

Behind Jouvence
Samen met een goede vriendin wezen eten bij ’t Zusje in Nijmegen. We hadden elkaar al erg lang niet gezien (mede door Corona), dus even gezellig bij gekletst.


Zo’n avondje uit eten is erg leuk, lekker en gezellig, maar dat kost mij helaas ook ontzettend veel energie. Daarna dus 4 dagen ziek geweest en niet veel verder gekomen dan het bed en de bank. Meteen het laatste seizoen van Thirteen reasons why gekeken.


Mickey had met z’n nagel onder die van mij geslagen tijdens het spelen, dus toen had ik bloed en een pleister nodig. Deze foto stuurde ik naar mijn man.

Ik maakte de aardappel-ei salade van Lekker & Simpel.


Ik ontving de Fitbox en maakte met een aantal ingrediënten uit de box de no bake chocoladetaart met rood fruit.


Ik was weer eens ziek en had veel pijn in m’n lijf. Tijdens het eten van m’n brood kreeg ik gezelschap. De foto is geweldig getimed als je ziet hoe raar Bengel kijkt en Boefje steekt z’n tongetje uit.


Wessel en ik reden naar Doetinchem, naar Indoteak. Een zaak met allerlei meubels uit teakhout. De kast die wij hadden gezien hadden ze helaas niet meer op voorraad, dus we worden gebeld als hij er weer is.


Even wat huishoudelijke producten inslaan in Duitsland en een hapje eten.


Ik kocht nieuwe Adidas Superstars en de Adidas met holografische strepen kreeg ik van Wessel voor ons jubileum 😉 .

We bestelden wat staaltjes voor nieuwe rolgordijnen en maakten een inmeetafspraak. Nog even wachten tot eind september.


12 juli waren Wessel en ik alweer 11 jaar samen. Ik maakte voor Wessel een album vol met foto’s (trip down memory lane) en teksten/quotes.


Mijn bestelling met MAC producten kwam binnen. Ik ontving er de mini lipstick Chili gratis bij en vond hem mooier dan ik had verwacht.


Voor ons jubileum gingen Wessel en ik uit eten bij Osteria Pomodoro, een Italiaans tapas restaurant.


& ik was weer ziek.. Knalde er nog wel even deze prachtige hoofdpijn selfie uit. Daarna van ellende op bed gaan liggen.


We wilden een dag lekker vertoeven aan het water, ik was al uit bed en Wessel mopperde dat het bewolkt was. Ik snapte er niks van totdat ik uit het raam keek. Het was geen bewolking, maar een zeer grote brand ergens. Uiteindelijk bleek het om een zeer grote brand bij een autosloperij in Duiven te gaan. Er ging zelfs een NL alert voor uit i.v.m. giftige stoffen die vrij kwamen.

Voordeel van hoog wonen is dat je veel kunt zien. Zelfs aan het water konden we het kleine beetje rook van het nablussen nog zien.


Lekker veel naar de Rijn geweest en een ijsje gehaald met verse aardbeien.


Even snuffelen bij Ruben Robijn (gevaarlijk voor de portemonnee). We kwamen uiteindelijk thuis met 8 nieuwe edelstenen/mineralen.


We bedachten dat we toch wel graag een partnerschapsboekje hadden gehad, dus ik belde de gemeente en ze konden die gelukkig nog maken. 3 dagen later konden we hem al ophalen.

Bestelling binnen: twee sport leggings, twee sweaters en een badpak. Het badpak en een van de sweaters gaan terug.


Met Wessel een terrasje pakken.


Koning Boemba.


Tijd om de foto’s in de lijsten weer eens te vervangen.

En we vierden Boemba’s verjaardag, 10 dagen te vroeg.. Ik had me vergist in de datum, niet dat Boemba dat erg vond. Voelde me wel een beetje een loedermoeder.


Nieuwe sweater passen met 30 graden op de teller. Daarna dus gauw uit en wat luchtigers aan.


Lijkt voor jullie misschien niet zo, maar ik ben heel veel alleen thuis en dat is eerlijk gezegd soms best wel eenzaam/saai (op de katjes na natuurlijk), helemaal met dat warme weer. Wessel moest werken en dus ging ik een dagje naar mijn ouders op de camping. Uiteindelijk ben ik er 4 dagen geweest. Beetje zwemmen, kaarten, eten en kletsen.


Laatste dagje strand was helaas van korte duur, want we waren er net 5 minuten en toen stapte ik met m’n voet vol in verroest metaal. Het deed pijn en begon meteen te bloeden. Huisarts gebeld en die zei dat ik binnen 48 uur de tetanus prik moest halen, dus kon ik de dag erna meteen terecht daar.


Jongens een extra zakje natvoer met water in verband met het warme weer. Ik krijg ze niet vaak alle 5 tegelijk op een foto.

Mickey helpt even mee met het maken van productfoto’s.


En toen liet ik wat zwaars op m’n enkel/voet vallen. Deed rete veel pijn en op m’n enkel bloedde het ook wat. Verbandje erom, koelen en voet omhoog. Het was zeg maar niet echt mijn week. Eerst met mijn rechtervoet in metaal gestapt en 4 dagen later wat zwaars op de linkervoet laten vallen.

En toen kwam er een flinke regen- en onweersbui over ons huis.

Heb jij de hittegolf een beetje overleefd?

26 gedachten over “Behind Jouvence #27 | 11 jaar samen, camping & tetanus prik

  1. Looks like a great getaway (except getting a tetanus shot…)! Your cats are so cute too and nice shopping. We were most of the heatwave at home and a weekend away at a Landal park in Veluwe. Good times!

  2. wat een nare maand, ziek…vaas op je voet..Eten bij Zusje is leuk he..dat weet ik van …mijn zusje ( die woont in Nijmegen)

    1. Ja, ’t Zusje Nijmegen is echt mijn favoriete restaurant! Over 2 weken weer 🙂 Er zijn door heel Nederland Zusjes te vinden. 😉

  3. 11 jaar samen wauw, mooie mijlpaal! en het zusje is altijd goed en lekker 😉 die heb ik voor eind oktober ook op de planning staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *