Behind Jouvence #41 | Nieuwe oude kast, op kraamvisite & uit eten


Het is weer tijd voor een nieuwe Behind Jouvence, ofwel een kijkje achter de schermen in mijn privé leven. We gaven afgelopen maand ons interieur een boost, gingen op kraamvisite bij mijn vriendin, ik ging een aantal keer uit eten, er werd getraind voor de 4Daagse, er kwamen nieuwe toffe samenwerkingen binnen & we gingen naar de Halfvasten optocht in Groesbeek.

De vorige Behind Jouvence vind je hier.

Jouvence
Mijn zusje en ik maakten een wandeling voor het trainen van de 4Daagse. Het was wel wat fris, dus goed warm aangekleed. Helaas de dag erna buikgriep te pakken en dat heeft 5 dagen aangehouden, blegh..

behind jouvence
Het speelgoedmandje van de jongens uitzoeken samen met Boemba.


Er kwamen wat toffe pakketjes binnen! Binnenkort meer hierover op mijn blog.


Mijn opa & oma kwamen gezellig even op visite en namen deze prachtige bos rozen mee voor mij.
Ik had kersenflappen geregeld en koffie/thee.


Superleuke collectie bij de HEMA.


Op kraamvisite bij mijn vriendin. We maakten dit mandje met allerlei spullen erin voor de baby en voor haarzelf.
Beschuit met blauwe muisjes kon uiteraard niet ontbreken.


Wessel & ik waren al een tijdje niet blij met dit hoekje in de woonkamer, maar wisten ook niet zo goed wat dan wel. Ik bedacht dat er een ander vloerkleed moest komen, waarop Wessel bedacht dat we er een andere kast konden plaatsen.


En zo geschiedde.. Als ik iets in mijn hoofd heb moet het het liefst ook meteen gebeuren. Ik bestelde een mooi vintage rond kleedje. De oude eikenkast stond bij mijn ouders en hebben we opgehaald. We zijn zo ontzettend blij met het eindresultaat! Hadden we veel eerder moeten doen.


Op een zondag is oma bij mijn ouders. Wessel is werken dus ik besluit die dag bij mijn ouders te vertoeven. We doen een paar potjes kaarten en ’s avonds eet ik er mee (friet met kip uit de oven en doperwtjes).


Er kon gestemd worden, dus dat deden we.

Hoe mooi is deze zonsondergang? Wij wonen hoog, dus je kunt dat altijd heel mooi zien.


Na het ombouwen van de kast waren we ook wat uitgekeken op ons huidige vloerkleed en dus bestelden we exact hetzelfde patroon vloerkleed als de kleine ronde bij de kast, maar dan in het groot (160×230).


Met mijn zusje een Italiaans ijsje halen (Bastogne & stracciatella). Kwamen we de Albert Heijn kat ook nog tegen.


Blij met het eindresultaat.

Ik was Mickey kwijt, was ‘ie onder het kussen in het mandje gekropen. Gekke kat!


Uit eten geweest bij Osteria Pomodoro, was heerlijk & voor herhaling vatbaar!


Mocht je een keer in de buurt zijn van Lent/Nijmegen: aanrader!

Naderhand nog jurken gepast voor de bruiloft van Sylvana in mei (ik ben bruidsmeisje/getuige), dus de pumps moesten even mee voor onder de jurk.


Even een stukje gewandeld met het lekkere weer (voor zolang het duurde dat lekkere weer).

Agaatsteen gekregen waar een waxinelichtje in kan en as van oma in verwerkt zit.


Naar de Halfvasten optocht in Groesbeek geweest.


Startgroep kunnen ruilen voor de 4Daagse. 🧡💚


Wessel & ik waren even naar Duitsland geweest om boodschappen te doen en zaten op de terugweg in een mega hagelbui.

If it fits, I sits..


Met mijn wandelschoenen terug naar de podoloog, omdat een van de twee zooltjes nog niet goed was.

Daarna nog even hier door de stad geslenterd met mijn zusje. Hoe mooi is deze roze amethist? 😍


Kijk Boemba is schattig zijn! Je zou niet zeggen dat ‘ie bijna 15 jaar wordt. 😻


Uit eten geweest bij 7 Continenten in Ede. Voor het eerst in mijn leven oester, kangoeroe, krokodil en struisvogel geproefd. Op de oester na was het allemaal erg lekker!


Eerste officiële wandeltocht ook gehad in Nijmegen van 20 km. Veel geklommen, dus ik heb nu spierpijn in mijn bovenbenen & billen.

Zie je bij de volgende Behind Jouvence!

20 gedachten over “Behind Jouvence #41 | Nieuwe oude kast, op kraamvisite & uit eten

  1. Maand 😉 Als ik dit allemaal in een week moet proppen ben ik kapot! Ik vond de oester nou niet echt lekker, het was alsof ik een hap zeewater binnen kreeg..

 1. Wat een leuke week heb je achter de rug. Dat restaurant ga ik onthouden, vroeger kwamen wij nog eens in Ede als wij bij onze schoonouders waren. Dat Boemba al 15 is! Hij heeft zo een jong koppie, schattig!
  Mickey is dol op doosjes en mandjes, die eierdoos!
  Leuk ingericht, ik vind het ook leuk om iets te veranderen. Dan voelt het zo nieuw aan allemaal!

  1. Maand, als ik dit allemaal in een week moet proppen ben ik gesloopt! 😉 Ja hij ziet er nog goed uit voor z’n leeftijd.

 2. Ik vind maandoverzichten altijd zó leuk om te lezen, misschien moet ik dat ook eens gaan doen. Maar ik ben een huismus, dus misschien wordt het dan wat saai, hahaha! ik vind die AH kat zo leuk, wij hebben hier in het dorp ook een supermarkt kat. Zo schattig. Die rode kaart voor Rutte: loveeeeee! En Boemba ziet er écht goed uit voor 15 jaar!

  1. Leuk die supermarkt katten 😸 Ja Boemba ziet er inderdaad goed uit voor z’n leeftijd en hij doet het gelukkig ook nog goed.

 3. Wat een heerlijk weekoverzicht weer! Ik ben verliefd op jullie poezenkinderen en dar kraamcadeau; wauuuuuw!!! Super leuk en lief!!!

 4. Mooie kleden. Ziet er goed uit zo. En wat dierbaar van de agaatsteen waar dus ook de as van je oma in verwerkt zit? Zo bijzonder dat je een waxinelichtje erin aan kan doen. Ik vind het een prachtige herinnering…

  1. Er is een gat bovenin de agaatsteen geboord en hierin zit een busje met as, daar bovenop kan het waxinelichtje. Wessel z’n oma, maar na 14 jaar in de familie ook mijn oma 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *