Behind Jouvence #42 | DIY project, vrijgezellenfeest & ik 30 jaar!


Ik kan met trots zeggen dat ik de laatste tijd een stuk consequenter ben met het plaatsen van mijn Behind Jouvence posts, yay! Ik probeer dus elke maand een overzicht te plaatsen. In deze Behind Jouvence; we gingen naar Zoo Zajac, eindelijk mijn DIY project gemaakt, Pasen, uit eten geweest (ik zou bijna zeggen dat dit een hobby van mij is) & het vrijgezellenfeest van vriendinnetje Sylvana gehad. En ik werd 30 jaar jong!


Ik maakte cannelloni zonder pakjes & zakjes.

Na de laatste wandeltocht toch nog wat ongemak door het zooltje, dus weer even langs bij de podoloog (die man zal mij onderhand wel zat zijn).


Samen met Wessel naar Zoo Zajac in Duisburg geweest. Deze dierenwinkel is echt mega groot en er zitten onder andere kittens, puppy’s, reptielen, luiaards en nog veel meer. Erg leuk om een keer naartoe te gaan (evt. te combineren met Westfield CentrO in Oberhausen).

Behind Jouvence
4 april zou oma 83 zijn geworden, helaas heeft het niet zo mogen zijn. Daarom gingen we met taart langs bij opa, zodat ‘ie niet alleen zou zijn deze dag en ’s avonds bestelden we samen eten bij de Turk.

Even knuffelen met de Albert Heijn kat.


Met mijn zusje een wandeling van zo’n 12,5 km gemaakt ter voorbereiding op de 4Daagse. ??

Onderweg een hoop prachtige bloesems tegen gekomen. ?


’s Middags met Wessel naar Ruben Robijn (& Ikea) geweest om edelstenen te verzamelen voor mijn diy project die ik al heel lang in mijn hoofd heb.

Nieuwe Pink Gellac kleuren binnen.


Het eindresultaat van mijn diy project. Een lijst met canvasdoek en daarop edelstenen gemaakt.


Zaterdag voor Pasen kwam Wessel z’n moeder gezellig bij ons brunchen (pré-Pasen). ???

Bengel zit er klaar voor. ?


Dit schattige mini tasje bracht de moeder van Wessel ook mee, met allerlei lekkers erin.

1e Paasdag brunchen we bij opa, zodat ‘ie niet alleen is. ??? & 2e Paasdag moet Wessel gewoon werken.


Het is heerlijk weer, dus later op de middag doen Wessel & ik nog even een rondje door het bos (al waren we niet de enigen met dat idee).

Boemba ?.


Bengel in het mandje van de krabpaal, lekker relaxen in het zonnetje. Hij lag er zo schattig bij met dat voetje over de rand en een oogje dicht.

Met mijn zusje en mama een ijsje halen. Ik ging voor de smaken Bastogne en Oreo.


Mijn nagelriemen zijn weer erg onrustig door de allergische reactie, dus ik heb nu alle gellak eraf gehaald totdat het weer rustig is.

Lekker uit eten geweest bij ’t Zusje in Nijmegen met mijn zusje en vriendinnetje Syl.


Opa was jarig, dus een gebakje wezen eten bij opa.

En ik had mijn dag niet.. Ik ging koffie zetten, maar vergat het kopje eronder te zetten, oeps..


Samen met mijn zusje en een groep dames naar het vrijgezellenfeest van vriendinnetje Sylvana! We volgden een workshop bonbons maken.


En ’s avonds gingen we nog uit eten bij restaurant Aan Tafel in Beuningen.


Samen met Wessel plantjes kopen voor op de galerij, staat toch net wat vrolijker altijd. Uiteraard kwam ik weer een kat tegen en dan moet ik die aaien.


Tada! Het eindresultaat bij ons op de galerij.

Ook scoorde ik tickets voor We Love the 90’s outdoor met korting!


Ik maakte asperges uit de oven met ham, kaas en ei.

De woonkamer versieren, omdat ik 5 mei 30 jaar jong werd. Boemba hielp een pootje mee (soort van dan).


Op mijn verjaardag lekker een ijsje gehaald met verse aardbeien en slagroom. ?

En ik kreeg deze mooie bos tulpen voor mijn verjaardag. ?


We wilden er even uit en besloten naar Kasteel Doorwerth te gaan. Bleek er een evenement naast het kasteel aan de gang te zijn. Gelukstreffer! We hebben een uur staan kijken naar een show van ridders te paard. Erg leuk om te zien.

Ook stond er een wandeltocht op de planning, maar ik loop al 3 weken met pijn aan mijn heup, dus ik ga eerst de huisarts maar eens bellen. Wordt vervolgd in de volgende Behind Jouvence.

Tot de volgende Behind Jouvence post!

13 gedachten over “Behind Jouvence #42 | DIY project, vrijgezellenfeest & ik 30 jaar!

 1. Wat een leuk overzicht! Nogmaals van harte! (was ik maar 30, heerlijk)
  Die bonbons zien er heerlijk uit, zo ook al het eten en taartjes die ik voorbij zag komen!
  Katten kunnen zo grappig liggen en zijn dan volkomen ontspannen!
  Wow, wat een akelige reactie van je nagelriemen van de gellak. Hoop dat dat snel beter wordt, ziet er pijnlijk uit!

 2. Wat een leuk overzichtje! Wel een beetje laat, maar toch nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Wat fijn dat jullie de show van de ridders te paatd hebben kunnen zien!

 3. Nog van harte! En wat heerlijk zo vaak uit eten. Kasteel Doorwerth is sowieso een aanrader. Er vertrekken ook een aantal klompenpaden vanaf het kasteel!

 4. nog van harte gefeliciteerd!
  en die dierenwinkel, dat lijkt mij wel heel bijzonder met al die dieren.
  leuk om eens met de kinderen te gaan kijken!

 5. Gefeliciteerd! Ik weet nog goed het feestje voor mijn dertigste verjaardag. Gek genoeg had ik destijds daar meer moeite mee dan met 40 jaar worden (raar). Hoop dat je het naar je zin hebt gehad en wat rot van de allergische reactie van je nagelriemen. Even alles met rust laten inderdaad. Beterschap!

 6. Gefeliciteerd!!! Mooie leeftijd! Ik heb zoveel leuks (en lekker eten) gespot in je blog, ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen, hahahaha! Je hebt zoveel leuks gedaan. Ik wil wel echt even zeggen dat ik het heel lief vind dat jullie je opa zoveel aandacht geven, zeker na het verlies van oma. Dat is zo mooi van jullie. En je bent zo lief voor alle katten buiten, love it! Mooie blog!

 7. Wat een leuk overzicht en alsnog gefeliciteerd! Vind dat altijd wel leuk, zo’n kijkje achter de schermen. Zelf ben ik daar helaas heel slecht in ?. Jouw artikel is gelijk weer een reminder voor mezelf ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *