Kledingstomers van Rockerz Home

Rockerz Home
Wie mij al langer volgt weet dat ik een broertje dood heb aan strijken. Ik was dan ook erg benieuwd naar de kledingstomers van Rockerz Home om te kijken of het hier thuis de strijkbout kan vervangen. Er zitten namelijk een hoop voordelen aan het stomen van je kleding. Ik mocht zowel de normale als de luxe uitvoering testen van Rockerz Home!

Normale uitvoering

De Rockerz Home normale uitvoering kledingstomer is, ten opzichte van de luxe uitvoering kledingstomer, iets lager geprijsd. De kledingstomer is voorzien van een groot waterreservoir (300 ml), zodat je makkelijk meerdere kledingstukken achter elkaar kunt stomen en kreukvrij maken. Er zit een maatbeker bij, zodat je het waterreservoir makkelijk kunt bijvullen. De kledingstomer is licht van gewicht, hij ligt fijn in de hand en is erg makkelijk in gebruik. Daarnaast zit er een opzetstuk bij waarmee je dikkere stoffen kleding of de bekleding van je meubels kunt stomen.

De Rockerz Home kledingstomer, in normale uitvoering, is in slechts 30 seconden opgewarmd, je hoeft dus niet lang te wachten voordat je hem kunt gebruiken. Hij bevat 3 verschillende standen waarmee je zelf de stoomdruk kunt bepalen. Door middel van stom op een hoge temperatuur kun je snel allerlei stoffen kreukvrij maken. Doordat de stoom erg heet, sterk en geconcentreerd is doodt het ook veel bacteriën en eventuele mijten op je kleding en beddengoed. Hij kan gebruikt worden voor alle soorten textiel en doordat je geen druk uitoefent op je kleding, gaat je kleding een stuk langer mee.

Kortom: het is wat mij betreft de ideale manier om even snel mijn favoriete kledingstuk kreukvrij te maken voordat ik uit eten ga of een feestje heb. En zo hoef ik niet eerst de hele strijkplank en strijkbout tevoorschijn te toveren.

Voordelen:
– Kreukloze & frisse kleding
– Doodt 99% van de bacteriën
– Verwijdert onaangename geuren
– Geschikt voor alle soorten textiel
– Snel opgewarmd (30 seconden)
– Groot afneembaar waterreservoir (300 ml)
– Inclusief maatbeker & opzetstuk
– Geen schroei- of brandplekken mogelijk (langere levensduur kleding)
– Licht van gewicht, compact & praktisch
– Anti-lek (horizontaal en verticaal te gebruiken)
– Nederlandse handleiding

Luxe uitvoering – Premium

De luxe uitvoering kledingstomer van Rockerz Home is qua prijs iets hoger dan de normale uitvoering en oogt ook net wat chiquer door de mat zwarte uitvoering. Het waterreservoir is weggewerkt in het handvat, maar is wel iets kleiner dan bij de normale uitvoering. Hier kan namelijk maar 100 ml water in het reservoir. Toch kun je hier nog makkelijk 2 a 3 kledingstukken mee stomen. Met de bijgeleverde maatbeker vul je het waterreservoir makkelijk bij. Daarnaast zit er een handig bewaartasje bij, hierdoor is hij veilig op te bergen en makkelijk mee te nemen op reis. De handstomer is binnen 25 seconden opgewarmd en is dan direct klaar voor gebruik.

Met de Rockerz Home premium kledingstomer kun je met stoom op een hoge temperatuur snel allerlei stoffen kreukvrij maken. Hij is ideaal voor kleding, maar ook te gebruiken voor je bedlinnen, gordijnen en meubilair. Dankzij de brede roestvrijstalen stoomplaat is de stoomuitvoer krachtig en gelijkmatig. De stoom dringt door in elke stofvezel en verwijdert onaangename geuren zoals rook en lichaamsgeur.

Voordelen:
– Kreukloze & frisse kleding
– Doodt 99% van de bacteriën
– Verwijdert onaangename geuren
– Geschikt voor alle soorten textiel
– Snel opgewarmd (25 seconden)
– Afneembaar waterreservoir (100 ml)
– Inclusief maatbeker & bewaartasje
– Geen schroei- of brandplekken mogelijk (langere levensduur kleding)
– Licht van gewicht, compact & praktisch
– Anti-lek (horizontaal en verticaal te gebruiken)
– Nederlandse handleiding

Heb jij een kledingstomer of lijkt het jou wat?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

9 gedachten over “Kledingstomers van Rockerz Home

  1. Ik hang meestal mijn kleding waarvan ik weet dat het kan kreuken op een hanger te drogen, zodat ik in ieder geval minder strijkwerk heb. Zo’n stomer lijkt mij vooral handig tijdens vakantie, want dan ziet je kleding er vrij snel weer fris uit.

  2. lijkt me super! ik denk er al een tijdje over om er één aan te schaffen, maar twijfel steeds of het echt wel wat is.
    deze lijkt me ideaal!

  3. Ja! Op aanraden van een MUA bij een fotoshoot had ik er eentje aangeschaft (van een ander merk). Helaas viel die stuk bij het eerste gebruik. Erna heb ik er nog een besteld, maar – schaam schaam – het is er nog niet van gekomen om het te testen. Stom natuurlijk want we lopen rond in ongestreken kleding. Het lijkt mij ideaal in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *