Behind Jouvence #49 | Ontstoken teen, Kaylo dierenarts & sneeuw

Kaylo
De laatste Behind Jouvence kwam op 29 december online, hoog tijd voor een nieuwe, de allereerste van 2024! In deze Behind Jouvence onder andere mijn ontstoken teen, Kaylo die naar de dierenarts moest voor zijn oor, er viel sneeuw, de auto moest op apk, we haalden onze opslagbox leeg en er kwamen een aantal toffe pakketjes binnen.

De vorige Behind Jouvence vind je hier.


Op oudjaarsdag worden er traditiegetrouw oliebollen gebakken bij mijn ouders thuis door mijn moeder & oom. Eind van de ochtend/begin middag druppelt de familie dan binnen voor oliebollen, een borrel en wat gezelligheid.


’s Avonds zijn we (zoals altijd) thuis bij de katten, die het harde geknal maar niks vinden. Ze schrikken continu en als het geweld losbarst om 00:00 uur is het nog erger. We blijven bij ze, houden gordijnen dicht en zetten de muziek wat harder (Snollebollekes in concert).


Weet je nog die nieuwe stofzuiger waar ik het over had? Dit was hem. Was inderdaad, want na 1x proberen sloeg het snoer helemaal muurvast. Was er meteen klaar mee, dus dag erna meteen retour gegaan. Toch maar voor een Samsung kijken.

Bij het wegbrengen van het vuilnis kwamen we deze geverfde steen tegen (zwerfkeien?). Heb hem laten liggen voor iemand anders.

Wobblez
Mijn Wobblez zadelkruk kwam binnen. Nu al zo ontzettend blij mee! Zo veel beter voor je houding en helpt tegen (lage) rugklachten. Binnenkort meer hierover.

Kleine Boemba ❤ Die kruipt tegenwoordig bij mij onder het dekbed en met z’n hoofdje op het kussen.

ConfidenceForAll
Nog meer toffe items kwamen binnen, namelijk deze tops van ConfidenceForAll, anti-zweetshirts. Ik kan alvast 2 dingen verklappen: dat werkt echt én ze zitten geweldig lekker!


Ommetje maken naar het dorp met mijn zusje.


Bij de Decathlon scoorde ik deze witte sportsokken & bij Kruidvat dit palette van Catrice met 50% korting.


Papa aan de klus bij ons thuis. Onze spotjes in de keuken deden het ineens niet meer, bleek de travo kapot te zijn. Daarna meteen even de stofzuiger door het huis gejenst.

Kaylo
Een van de andere katten heeft Kaylo in het oor te pakken gehad. Helaas hing er hierdoor een friemeltje oor los en we waren bang dat het verder zou scheuren. Dierenarts gebeld en we konden de dag erna langs komen.

Kaylo
Om erger te voorkomen hebben ze onder een roesje het friemeltje verwijderd en het gelijmd. We kregen ’s avonds een chagrijnige lampenkap ervoor terug. Het oortje van Kaylo is inmiddels mooi genezen.


Foto’s maken voor de blog, was nogal lastig de afgelopen weken met al dat slechte weer.


We haalden onze opslagbox leeg.

& ik kwam online deze lichtroze UGGs tegen, vind ze zó tof! 😍


Wessel maakte een Calex systeem bovenop de keukenkastjes, want na het verwijderen van de kerstlampjes vond ik het toch wel een erg donkere hoek. Blij mee!

Hartje in de chips ❤.


& toen was het koud en glad.. ❄️ Levert wel mooie plaatjes op, dat dan weer wel. Rechts is de polder die helemaal is ondergelopen (& bevroren) door het hoge water in de rivieren.


En we hadden zelfs sneeuw! ❄️

Onze auto moest op apk, helaas waren er een aantal dingen echt aan vervanging toe en was het een redelijke rekening. 😅 Laten we het erop houden dat ik er een maand van gehuurd kan zitten.


Eindelijk meer informatie over wanneer de 4Daagse inschrijvingen open gaan. 🧡💚

Gekke Mickey 😸


Ik liep al ruim een maand rond met een ontstoken teen door een ingegroeide nagel. Bij de waarnemende huisarts kreeg ik een zalfje mee, maar dat had helaas niks gedaan (zie vorige Behind Jouvence). Afspraak gemaakt bij mijn eigen huisarts en die heeft het stukje nagel onder verdoving getrokken. Zal jullie de foto’s van het bloedbad besparen. Daarna verbandje erom en voet hoog. Gelukkig geen napijn gehad. ✌️ Souvenir nog van de 4Daagse van 2023, de nagel is er helemaal af geweest en verkeerd terug gegroeid helaas.


Mijn Hunkemöller bestelling kwam binnen. Ik kocht er nieuwe slips/brazilians uit de NOIR collectie. Ze hebben nu tot wel 70% korting en 5 slips voor €16 !! Altijd erg tevreden over de kwaliteit van Hunkemöller, ik koop hier ook altijd mijn beha’s.


& deze toffe trui van My Jewellery! 😍 Dit is de achterkant en de linkermouw.


De voorkant van de trui is heel rustig & de binnenkant is echt mega zacht!! 😍 Ook kwam dit pakketje van SLA Paris binnen, binnenkort hierover meer.


Bij de groenteboer wat heerlijke rauwkost salades meegenomen en aardbeien.🍓

Bij de Jumbo kwam ik dit Old Amsterdam borrelbrood tegen. 🧀


Na 300 jaar uitstellen eindelijk m’n kledingkast grondig uitgezocht en op Vinted gezet.

Ik liet de geurparels uit m’n klauwen tiefen 🥲.


Nieuwe lage UGGs en die matchen dus perfect met m’n nieuwe beige trui van My Jewellery.


Met mijn zusje mee om haar tattoo te laten bijwerken.

Het oortje van Kaylo is mooi genezen (linkeroor op de foto). Ik vind de kleur ogen van Kaylo zo mooi, komt niet zo mooi over op de foto als in het echt.


Even een stukje wandelen, want helaas sta ik ’s morgens op met positieduizeligheid, blech..


Mijn vriendin maakt deze prachtige 4Daagse speldjes zelf, je kunt ze nog bestellen via hier. 🧡💚


Hoe mooi zien al die gekleurde paaseitjes eruit bij de Jamin? Heb me ingehouden en niks meegenomen.

De meest kleurrijke laars van de Scapino even gepast.

Dat was hem weer voor deze maand. 😘

18 gedachten over “Behind Jouvence #49 | Ontstoken teen, Kaylo dierenarts & sneeuw

 1. Leuk om te lezen en een inkijkje te krijgen in je leven. En positieduizeligheid? Daar heb ik nog nooit van gehoord, dus moest ik even googlen 😉

 2. Voor mijn hondje is oud en nieuw ook echt een horror. Bij de eerste knal reageert hij angstig, nu loopt hij nog niet fijn buiten.

  1. Ja, ze hebben bij de huisarts onder verdoving een stuk nagel getrokken. Daarna nergens meer last van gehad. 😊 De chagrijnige lampenkap kijkt ook weer blij. 😀

  1. De huisarts heeft onder verdoving een stuk nagel verwijderd & het wilde vlees weg gehaald, daarna ook nergens meer last van gehad. 😊

 3. Wat een leuke behind Jouvence weer! Ik ben blij dat het goed gaat met lieve Kaylo nu en wat goed dat je naar de DA ben geweest! Dat lijmen is echt bijzonder hè, fijn dat dat zo kan. En die zwarte kat van jullie, ik blijf het zeggen: die ogen! Zo mooi! Sterkte met je teen hè! ❤️

 4. Ooh ik moet ook nog uggs hebben, de mijne zijn kapot :(. Die van jou zijn echt mooi!
  En wat knap dat je geen paaseitjes hebt meegenomen, ik weet niet of ik me zou kunnen bedwingen bij het zien van zoveel lekkers haha

 5. Ahh, arme Kaylo! Wat zal die blij zijn geweest toen die kap eraf mocht!
  Jij hebt iets met nagels, lijkt mij heel pijnlijk. Ik ben een keer naar een pedicure geweest, was echt zalig en mijn voeten en nagels zagen er weer tiptop uit.
  De reparatie van onze auto was zo duur… nu hebben wij geen auto meer, mis hem wel.
  Leuk overzicht weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *